Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Λάρισα 13 Ιουλίου 2012
                                                                                                          
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Συναδέλφισες-Συνάδελφοι
   Με αφορμή περιστατικό απόδρασης δύο λαθρομεταναστών-κρατουμένων από το Τ.Σ.Φ. Σουφλίου ,που είχε ως αποτέλεσμα δύο μέλη μας αποσπασμένα στην ανωτέρα Υπηρεσία να είναι κατηγορούμενοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:
   Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή με όλα τα δυνατά μέσα στους ανωτέρω συναδέλφους σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης και θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται ,δίνοντας έμφαση στο σοβαρό αυτό περιστατικό και την αναζήτηση ευθυνών, παρέχοντας ηθική και νομική κάλυψη.
   Τα ανθρώπινα-άδολα λάθη κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας, δυστυχώς πάντα θα συμβαίνουν. Ειδικά όμως στις μάχιμες Υπηρεσίες αυτά μπορούν να αποβούν μοιραία. Για το λόγο αυτό και παρόλο που η Πολιτεία πολλές φορές μας αντιμετωπίζει ερασιτεχνικά ,ας προσπαθούμε ,κατά το μέτρο του δυνατού κάτω από τις δύσκολες συνθήκες υπηρεσίας ,σύμφωνα με τα μέσα και τα υλικά με τα οποία καλούμαστε να την εκτελέσουμε ,να είμαστε επαγγελματίες ,όπως και συμβαίνει με τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας. Δυστυχώς το βάρος αν κάτι πάει στραβά θα πέσει στις δικές μας πλάτες και στις οικογένειές μας.
   Παρακαλείστε σε ανάλογες περιπτώσεις ,η ενημέρωση της Ένωσης να είναι άμεση ,ώστε να ληφθούν οι κατάλληλες πρωτοβουλίες.
   Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η αντιμετώπιση περιστατικών που άπτονται την υπηρεσία θα είναι άμεση και δε θα αφήσουμε κανέναν συνάδελφο να γίνει το εξιλαστήριο θύμα..

                             ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος                          ΖΙΚΟΣ Χρήστος

Τελευταίες αναρτήσεις