Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Συνυπηρέτηση Αστυνομικών με συζύγους εκπαιδευτικούς


                           Λάρισα 06 Aυγούστου 2012

                                                                                       Προς: Π.Ο.ΑΣ.Υ.    
                        
                                                                            Κοιν.: Μέλη Ε.Α.Λ.
                                                        
Θέμα:«Συνυπηρέτηση Αστυνομικών με συζύγους εκπαιδευτικούς».

   Μεγάλη αναστάτωση έχει επιφέρει η ανακοίνωση των αποσπάσεων εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας
   Σύμφωνα με τους σχετικούς πίνακες πολλά είναι τα μέλη μας με συζύγους καθηγήτριες οι οποίοι είδαν με έκπληξη να μην έχει εγκριθεί η συνυπηρέτηση τους.
   Το γεγονός αυτό τους έχει φέρει σε απόγνωση σε συνδυασμό με τη μείωση των μισθών και το υψηλό κόστος ζωής. Ας φανταστούμε μόνο ο  Αστυνομικός με απόσπαση στον Έβρο και η σύζυγος να διδάσκει σε κάποια άκρη της Ελλάδας. Αλλά και αυτό να μη συμβεί το ακατάστατο ωράριο ,και οι διάφορες έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες στις οποίες καλείται να ανταπεξέλθει ο Αστυνομικός - σύζυγος αναγάγουν σε υποχρεωτική τη παρουσία της μάνας στο σπίτι δίπλα στα παιδιά της.
    Για την αποφυγή λοιπόν άλλων δυσάρεστων καταστάσεων στην ήδη ταλαίπωρη οικογένεια του Αστυνομικού παρακαλείτε η ΠΟΑΣΥ για την άμεση παρεμβασή της προς το  Υπουργείο Παιδείας  και προς τη πολιτική και φυσική μας ηγεσία με την ΑΠΑΙΤΗΣΗ επιτέλους να σταματήσουν μόνο να ζητούν από το προσωπικό αλλά με τη παρέμβασή τους να δώσουν άμεση λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα.  
                           
                    ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος                         ΖΙΚΟΣ Χρήστος

Τελευταίες αναρτήσεις