Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Μισθολογικές προαγωγές καταταγέντων το έτος 1995



Λάρισα 27 Σεπτεμβρίου 2012

                                                  
                                                                           Προς: Π.Ο.ΑΣ.Υ.                             
                                                         
                                                         
Θέμα: «Μισθολογικές προαγωγές καταταγέντων το έτος 1995».
   
   Με την ανωτέρω (α) σχετική ικανοποιήθηκε το δίκαιο αίτημα να λογίζεται ως ημερομηνία θεμελίωσης των μισθολογικών προαγωγών η 19-6-1995 για όλους τους καταταγέντες το αυτό έτος ,έστω και σε διαφορετικές ημερομηνίες εισαγωγής στη Σχολή.
   Επειδή έχει παρέλθει εξάμηνο από τη ψήφιση του ανωτέρω Νόμου και η οικονομική κατάσταση των ενδιαφερόμενων συναδέλφων βρίσκεται σε τραγικά επίπεδα ,παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες για την άμεση
   Παρακαλούμε για τις δικές σας περαιτέρω ενέργειες.

                              ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


     ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος                               ΖΙΚΟΣ Χρήστος

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση Διαμαρτυρίας για πειθαρχικό έλεγχο προέδρου Πιερίας

                                                                                          Λάρισα 26 Σεπτεμβρίου 2012
                                               
                                                                                          Προς:  Π.Ο.ΑΣ.Υ.  
                                                                                  
                                                                                        Κοιν.: Μέλη Ε.Α.Λ.        
                         
                                                             Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας διαμαρτύρεται εντονότατα για τον πειθαρχικό έλεγχο κατά του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας ΦΩΤΗ Δημήτριου, για αναξιοπρεπή συμπεριφορά, διότι την 6-9-12 κατά τη πανελλήνια ένστολη διαμαρτυρία στην Αθήνα συμμετείχε σε συμβολική ενέργεια απαγχονι-σμού, μπροστά από το υπουργείο οικονομικών.
   Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι μόνοι μας δίνουμε αυτό το ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ για την αξιοπρέπεια τη δική μας και των οικογενειών μας.
   Βρισκόμαστε στην ίδια << γαλέρα >> ,με τη διαφορά ότι κάποιοι μας δίνουν το ρυθμό με το μαστίγιο και το τύμπανο, ενώ εμείς τραβάμε το κουπί….
   Να γνωρίζουν όμως ότι τέτοιες ενέργειες μας δίνουν δύναμη και μας πεισμώ-νουν.
   Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο συνάδελφο – πολύτεκνο οικο-γενειάρχη ΦΩΤΗ Δημήτριο, είμαστε στη διάθεση της Ομοσπονδίας μας για ότι τυ-χόν αποφασίσει και απαιτούμε να αποσυρθεί άμεσα ο απαράδεκτος αυτός πει-θαρχικός έλεγχος.
                                   ΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ  ΧΑΣΕΙΣ
                                 ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΟΣ
                                        ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                     ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος                 ΖΙΚΟΣ Χρήστος


                                

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



                        Λάρισα 24 Σεπτεμβρίου 2012
                                                                                                          

  Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδ/νσης Ασφάλειας Λάρισας, οι οποίοι σε συνεργασία με συναδέλφους της ΟΠΚΕ ξημερώματα της 23/9/2012 έδρασαν με επαγγελματισμό και ψυχραιμία, σε ένα ακόμα περιστατικό που καταδεικνύει την επικινδυνότητα του επαγγέλματος μας, αφοπλίζοντας άτομο το οποίο  πυροβόλησε έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο με πολεμικό όπλο.
  


                             ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος                          ΖΙΚΟΣ Χρήστος

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Έκτακτες μεταθέσεις έτους 2012.Η κοροϊδία δεν έχει τέλος!

                                                                              Λάρισα 20 Σεπτεμβρίου  2012

                                                                 Προς:  Π.Ο.ΑΣ.Υ.                 
                          
Θέμα: «Έκτακτες μεταθέσεις έτους 2012.Η κοροϊδία δεν έχει τέλος!».

   Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις έκτακτες μεταθέσεις. Σύμφωνα με αυτές η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ενισχύεται με τον εκπληκτικό αριθμό του……..ενός (1) Αστυνομικού, όταν οι κενές οργανικές θέσεις ανέρχονται σε 140 ενώ υπάρχει κύμα συνταξιοδότησης ,λόγω των νέων οικονομικών μέτρων.
   Κάποιοι συνεχίζουν να μας εμπαίζουν!
   Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι όπως διαμορφώνεται η επετηρίδα συνάδελφοι εκτός Λάρισας θα έρχονται με μετάθεση με τη παρέλευση 20ετίας, στη καλύτερη περίπτωση.
   Ας μην απορούμε αν ο Αστυνομικός προσφεύγει στα δικαστήρια ή σε εικονικά, κατά κύριο λόγο, διαζύγια, προκειμένου να μετατεθεί στο τόπο συμφερόντων του.
  Ας μην αναρωτιούνται οι πολίτες της υπαίθρου του νομού μας γιατί δεν υπάρχει επαρκής αστυνόμευση.
   Να γνωρίζουν ότι τα ΑΤ Ραψάνης και Αγιάς δεν είναι δυνατόν να αστυνομεύσουν σωστά τη περιοχή ευθύνης τους, διότι αδυνατούν να διαθέσουν  περιπολικά πλήρως επανδρωμένα, τα Τμήματα Δίωξης Λαθρομεταναστών Γόννων και Ελασσόνας λόγω των αποσπάσεων στον Έβρο, δε μπορούν να διαθέσουν ούτε μία περιπολία ημερησίως, με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ τα ΑΤ Φαρσάλων, Τυρνάβου και Ελασσόνας είναι σε οριακό επίπεδο!
 Τη δύσκολη αυτή εποχή η ΠΟΑΣΥ οφείλει να αφυπνίσει τους ηγήτορες μας. Να καταλάβουν επιτέλους ότι μόνη ελπίδα για επιβίωση των ταλαιπωρημένων ανά την επικράτεια συναδέλφων  είναι η μετάθεση στο τόπο συμφερόντων τους.
   Για το σκοπό αυτό η Ένωσή μας προτείνει τις παρακάτω αλλαγές στο Κώδικα Μεταθέσεων, οι οποίες δεν έχουν κανένα οικονομικό κόστος:
   1.Οι μεταθέσεις τακτικές και έκτακτες ,να καλύπτουν αντίστοιχα ποσοστό των κενών οργανικών θέσεων της κάθε Αστυνομικής Διεύθυνσης τουλάχιστον 10%, σε κάθε περίοδο.
   2.Εφόσον ο αστυνομικός μετά από παρέλευση 15ετίας δεν έχει κατορθώσει να λάβει μετάθεση στο τόπο συμφερόντων του, να τη δικαιούται αυτοδίκαια.
   Επίσης να προχωρήσει επιτέλους η αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών με ταυτόχρονη ίδρυση Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Τμήματος άμεσης δράσης στη Λάρισα. Η Ένωσή μας έχει έτοιμο σχέδιο όσον αφορά στην αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού μας στη διάθεση κάθε υπευθύνου εφόσον της ζητηθεί.   
    Τέλος καλούμε όλους τους τοπικούς άρχοντες βουλευτές, περιφέρεια, δήμους , αλλά πάνω από όλα τους γονείς και συγγενείς των συναδέλφων που αναμένουν μετάθεση να ενώσουν τη φωνή διαμαρτυρίας τους με τη δική μας .Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας  είναι πάντα στη διάθεσή τους.  
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος                   ΖΙΚΟΣ Χρήστος

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ



ΕΝΩΣΕΙΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΛΑΡΙΣΑΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   
   ΕΝΩΣΕΙΣ              ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ  ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ









 ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Εμείς οι Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί  συγκεντρωθήκαμε σήμερα 19 Σεπτεμβρίου 2012 στη Λάρισα ,για να προστατεύσουμε την ανθρώπινη υπόστασή μας ,την εργασιακή μας αξιοπρέπεια και τη θεσμική αποστολή μας από ανάλγητες πολιτικές που στοχεύουν να μας υπαγάγουν σε καθεστώς «γαλέρας».Μετά και την αναγγελία της δρομολόγησης νέων περικοπών ,παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις  του κ. Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης ,οδηγούμαστε σε οριακή επιβίωση. Διαμαρτυρόμαστε έντονα γι΄αυτό ,και αντιστεκόμαστε στην επιβολή μιας οικονομικής απολυταρχίας με την χρησιμοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας ως στυγνών μηχανισμών καταστολής.
         Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα περίφημα «ισοδύναμα μέτρα» ήταν μια επικοινωνιακή πομφόλυγα διότι οι «ορέξεις» της τρόικας δεν ικανοποιούνται μ’αυτά ,αλλά μόνο με την ολοκληρωτική αρπαγή των μισθών μας και την βαλκανιοποίηση των συνθηκών εργασίας μας. Απέναντί τους δε βλέπουν ανθρώπους με ανάγκες ,δικαιώματα και υποχρεώσεις ,αλλά απρόσωπες μονάδες και αριθμούς. Προσπαθούν να εδραιώσουν την επικράτησή τους, εξασθενώντας τις αντιστάσεις της κοινωνίας με πρακτικές που διασπείρουν τον φόβο, ώστε η προσχεδιασμένη εξαθλίωση να συντελεστεί πιο γρήγορα. Το πλάνο είναι: Οι φτωχοί –φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι.
         Γι’ αυτό δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα μας ,δε θα μείνουμε απλοί θεατές ,ούτε θα γίνουμε εξιλαστήρια θύματα στο «σφαγείο» που μας οδηγούν. Ο ένστολος έχει περιέλθει σε δεινή θέση σε προσωπικό και υπηρεσιακό επίπεδο.
Από το 2009 οι απώλειες των ετήσιων αποδοχών μας ανέρχονται από 28,74% έως το 45,42%,που οφείλονται στο «πάγωμα» των μισθολογικών προαγωγών, τη μείωση του «αφορολόγητου» στα 5000€ ,την εισφορά αλληλεγγύης ,τα χαράτσια και το κύμα ακρίβειας που έχει ισοπεδώσει το βιοτικό μας επίπεδο…
        Απαιτούμε από την Κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να τηρήσουν τις εξαγγελίες τους και να επιμείνουν στα «ισοδύναμα μέτρα», σε αυτά που είχαν προβληθεί κατά κόρον πριν τις εκλογές με καταφανή στόχευση ,όχι απομυζώντας τους εργαζόμενους, αλλά εισπράττοντας από τους έχοντες και κατέχοντες και από όλους εκείνους που τις τελευταίες δεκαετίες εκμεταλλεύτηκαν τον ιδρώτα του λαού μας..
          Οι Αστυνομικοί , οι Πυροσβέστες και οι Λιμενικοί δεν είναι δούλοι.
          Απευθυνόμαστε για άλλη μια φορά σήμερα και στα Πολιτικά Κόμματα που στηρίζουν την Κυβέρνηση και τα καλούμε επίσης να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Είμαστε εξουσιοδοτημένοι από όλα τα συνδικαλιστικά μας όργανα ,να καταγγείλουμε την μεταχείριση που υφιστάμεθα, και να ζητήσουμε να στηρίξουν τον αγώνα μας για να μη φορτωθούμε επιπλέον με αβάσταχτα μέτρα. Εμείς και οι συνάδελφοί μας δεν ανήκουμε σε καμία κατηγορία «ειδικών»  και δήθεν προνομιούχων μισθολογίων. Η πλειοψηφία αμείβεται με Βασικό Μισθό τα 683 €. Γνωρίζουν επίσης τα ακατάστατα ωράρια και τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας ,χωρίς ουσιαστική αποζημίωση για τη νυχτερινή εργασία κλπ.
         Στην κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας ,δεν ζητούμε καμιά προνομιακή μεταχείριση ,αλλά προβάλλουμε μια δίκαιη λύση με την ψήφιση ενός άλλου μισθολογίου που θα λαμβάνει πραγματικά υπόψη του τις ανάγκες των ενστόλων για μια αξιοπρεπή επαγγελματική πορεία και διαβίωση. Απαξιωμένοι και περιθωριοποιημένοι Αστυνομικοί,  Πυροσβέστες και Λιμενικοί είναι αδύνατον να αντιμετωπίσουν το «θηρίο» της εγκληματικότητας ,την ανομία και την ανασφάλεια . Ένστολοι στα όρια της επιβίωσης είναι αδύνατον να πολεμήσουν τους ισχυρούς του εγκλήματος. Δεν είναι δυνατόν η Πολιτεία να μας θέλει  στην πρώτη γραμμή του πυρός ,δίνοντας και τη ζωή μας ακόμα υπέρ του καθήκοντος και από την άλλη να μας επιφυλάσσει μια τέτοια αρνητική μεταχείριση. Η αποδιοργάνωση των ενστόλων προκαλεί την οργάνωση της αυτοδικίας και της μαύρης αντίδρασης.
         Αγωνιζόμαστε για τη διασφάλιση του λειτουργήματός μας .Για την κατοχύρωση του επαγγελματισμού .Για την καταπολέμηση της διαφθοράς ,Για τη διαμόρφωση συνθηκών για διαρκή προσφορά.
         Αυτόν τον αγώνα καλούμε να αναγνωρίσει η Κυβέρνηση, προστατεύοντάς μας από τη διαφαινόμενη απαξίωση και υποβάθμιση και ημών και των Οργανισμών μας ,για να μπορούμε να κάνουμε τη δουλεία μας.
         Παράλληλα όμως ,με τη σημερινή μας εκδήλωση διαμαρτυρίας στέλνουμε το δικό μας κυρίαρχο μήνυμα προς όλους τους ένστολους αλλά και όλη την κοινωνία:

                                      ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
                        ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

                                                                Λάρισα 19 Σεπτεμβρίου 2012

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση Συγκέντρωση έξω από την Α.Δ.Λάρισας



Λάρισα 15 Σεπτεμβρίου 2012

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

   Η  Π.Ο.ΑΣ.Υ. αποφάσισε τη κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας σε τοπικό επίπεδο.
  Τη Δευτέρα 17-9-2012 και ώρα 10:00 θα γίνει ανάρτηση πανό στο περίβολο του Αστυνομικού Μεγάρου.
  Την Τετάρτη 19-9-2012 και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο , με τη συμμετοχή των προεδρείων και αντιπροσώπων από τις όμορες Αστ.Δ/νσεις , πυροσβεστών και του Προεδρείου της Ομοσπονδίας μας.
Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30
ας διαθέσουμε ΟΛΟΙ λίγο από το χρόνο μας και ας γεμίσουμε ασφυκτικά το χώρο μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ!!

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση - Ευχαριστήριο πορείας




Λάρισα 10 Σεπτεμβρίου 2012
                                                                                                          
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
  Η Ένωση μας με τη παρούσα ανακοίνωση θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της σε όλα τα μέλη μας, που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.
 Η παρουσία της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας και στις δύο εκδηλώσεις κέρδισε τις εντυπώσεις.
 Στην Αθήνα είχαμε , μετά την Ένωση Αττικής ,τη μεγαλύτερη συμμετοχή, γεμάτη παλμό και δυναμισμό.
 Στη Θεσσαλονίκη, όπου και εκεί συμμετείχαμε ενεργά, έκανε τεράστια αίσθηση το πανό μας με το σύνθημα «ΟΤΑΝ Η ΟΡΓΗ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ» ,όπως επίσης και η κίνηση μέλους μας προς το φραγμό των συναδέλφων των Διμοιριών και ο όμορφος λόγος που τους απεύθυνε.
  Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
 Σας καλούμε όλους, που δε μπορέσατε να έχετε την ευτυχία να συμμετάσχετε στον όμορφο και τίμιο αγώνα μας, να στηρίξετε τους αγώνες του συνδικαλιστικού μας κινήματος. Πιστέψτε στις δυνάμεις σας και απομονώστε τις φωνές του ραγιαδισμού και του ωχαδελφισμού.
 Παλεύουμε για τα δίκαιά μας και το δικαίωμα να διαβιώνουμε με αξιοπρέπεια εμείς και οι οικογένειές μας. Δεν παραιτούμαστε..
 Ο αγώνας θα συνεχιστεί σε Πανελλήνιο και σε Τοπικό επίπεδο και σύντομα θα έχετε νεότερη ενημέρωση..
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

                             ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος                              ΖΙΚΟΣ Χρήστος




Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

"Όταν η οργή φτάσει στη Βουλή", Το πανό της ημέρας και το ψήφισμα των Ομοσπονδιών

Αναμφίβολα είναι και ανακηρύσσεται το πανό της ημέρας. Οι αστυνομικοί της Λάρισας κέρδισαν τις εντυπώσεις. Στο ίδιο πάνω κάτω μήκος κύματος και το ψήφισμα των Ομοσπονδιών, που κινείται στη λογική όσων διαμείφθηκαν στη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, όταν τόσο ο κ. Φωτόπουλος, όσο και ο Γεωργατζής, υπεραμύνθηκαν του δόγματος να πάψει η αστυνομία να χρησιμοποιείται από όλες τις κυβερνήσεις ως φόβητρο για τις
λαϊκές, εργατικές διεκδικήσεις.
Για του λόγου το αληθές, ακολουθεί το ψήφισμα.
"Το συνδικαλιστικό κίνημα των Αστυνομικών, των Πυροσβεστών και των Λιμενικών, χαιρετίζει τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με αφορμή τα εγκαίνια της 77ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και δηλώνει «παρών» στους αγώνες όλων των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων συμπολιτών μας, εκφράζοντας την ριζική του αντίθεση στη νέα λαίλαπα των οικονομικών μέτρων που λαμβάνονται δήθεν για τη σωτηρία της χώρας μας.
 Οι Ομοσπονδίες μας συμπαρίστανται στον αγώνα του λαού μας για να υπάρξει μια άλλη πολιτική, απαλλαγμένη από τα δεινά των Μνημονίων και της Τρόικας και στέλνουν ένα μήνυμα αντίστασης και από την πλευρά όλων των ενστόλων.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι μαζικοί και επίπονοι αγώνες των συνδικάτων όλης της χώρας θα παίξουν και πάλι καθοριστικό ρόλο για να απαλλαγεί ο λαός μας από όλους εκείνους που εξακολουθούν να τον θεωρούν «πειραματόζωο» των πολιτικών και οικονομικών αδιεξόδων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 Ως ένστολοι πολίτες, που με τους δικούς μας αγώνες, έχουμε αναδείξει κι εμείς τα δικά μας προβλήματα και τις δικές μας αγωνίες για το μέλλον των εργασιακών μας χώρων, αλλά και για αυτό καθ' αυτό το αγαθό της ασφάλειας του πολίτη, απαιτούμε να πληρώσουν αυτοί που προκάλεσαν την κρίση.
 Τονίζουμε για μια ακόμα φορά ότι τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα και οι οργισμένες αντιδράσεις του λαού μας δεν αντιμετωπίζονται με την καταστολή. Ως εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας αρνούμαστε τη χρησιμοποίησή μας για την απορρόφηση των λαϊκών αντιδράσεων και καλούμε την Κυβέρνηση να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, πείθοντας τους πολίτες για την ορθότητα της πολιτικής της".

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση πορείας



Λάρισα 7 Σεπτεμβρίου 2012

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι


  Η Ένωσή  μας αποφάσισε να συμμετέχει μαζικά, και όχι μόνο με το προεδρείο της , στην ένστολη διαμαρτυρία της ΠΟΑΣΥ την 11:30 ώρα της 8-9-2012 στο Λευκό Πύργο.


ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΩΡΑ 09:00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση πορείας



Λάρισα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

   Η Κυβέρνηση <<ξεχνώντας>> τις προεκλογικές της υποσχέσεις μας οδηγεί στη φτώχεια και τη μιζέρια.
   Εκτός όμως των διαφαινόμενων νέων – εξοντωτικών μειώσεων, για μια ακόμη φορά μας έγινε γνωστό, ότι δεν υπάρχουν χρήματα για τη πληρωμή του  νυχτοκάματου!!!
   Τη Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 17:30 στο Καλλιμάρμαρο    στάδιο   της    Αθήνας   δίνουμε   το
ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ.
v                 Για την αξιοπρέπεια μας.
v                 Για την επιβίωση μας.
  Η συμμετοχή ΟΛΩΝ είναι επιτακτική.
  Όλοι μας νιώθουμε προδομένοι ,δεν είναι όμως ώρα για κριτική. Είναι η ώρα του ΑΓΩΝΑ!!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΩΡΑ 12:30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ



Δηλώσεις συμμετοχής στις Γραμματείες των Υπηρεσιών ,το
αργότερο έως
 το μεσημέρι της Τετάρτης 5-9-2012.

                                                                            

Τελευταίες αναρτήσεις