Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Αποσπάσεις στις Α.Δ. Έβρου

                                                                                           Λάρισα 30 Δεκεμβρίου 2012

                                                                                                  Π ρ ό ς : Μέλη Ε.Α.Λ.


   Συνέχεια της ανωτέρω σχετικής το Σωματείο μας κατόπιν επικοινωνίας με την Ομοσπονδία αλλά και μετά από παρέμβαση μας στο κ. Υπαρχηγό ,έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα δοθούν κατευθύνσεις προς τους κ.κ. Αστυνομικούς Διευθυντές, ώστε να μπορούν οι ίδιοι να ορίζουν το χρονικό διάστημα της απόσπασης ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες και τις επιθυμίες των συναδέλφων όσον αφορά το χρονικό διάστημα της απόσπασης π.χ. (1) μήνα ή (2) μήνες ή (3) μήνες.
   Ένα πάγιο αίτημα του Σωματείου μας έγινε δεκτό. Έτσι θα υπάρχουν και εθελοντές συνάδελφοι, αλλά και όλοι με τη σειρά ανάλογα με την  οικογενειακή μας κατάσταση θα μπορούμε να αποσπασθούμε.
   Όσο για τα διάφορα προβλήματα που τυχόν θα υπάρξουν στις υπηρεσίες, το Σωματείο μας δε πρόκειται να ασχοληθεί, αρκεί να μη θιγούν κεκτημένα των μελών του, γιατί πολύ απλά η διοίκηση που δίνει τις εντολές πρέπει να δώσει και τις λύσεις.
   Συνάδελφοι η προσπάθεια μας δε πρόκειται να σταματήσει και για ότι νεώτερο θα σας ενημερώνουμε άμεσα.


                                        ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



            ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Κοινωνική προσφορά

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς και στη μνήμη όλων των εκλιπόντων μελών της ,παρέδωσε στα σισσίτια της Ι.Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου τρόφιμα.



Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση κοπής πίτας στο Αστυνομικό Μέγαρο για το νέο έτος 2013

                                                                                       Λάρισα 26 Δεκεμβρίου 2012

                                                          Α Ν Α Κ ΟΙ Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

   Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συνεχίζοντας μια παράδοση χρόνων σας ενημερώνει ότι αμέσως μετά την έλευση του νέου έτους ώρα 00:30 έμπροσθεν Αστυνομικού Μεγάρου θα γίνει η καθιερωμένη κοπή πίτας πάνω σε περιπολικό.

                                                        

                                           ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



          ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τρίμηνες αποσπάσεις στις Α.Δ. Έβρου



                                                          Λάρισα 26 Δεκεμβρίου 2012

                                                                                           Π ρ ό ς : Π.Ο.ΑΣ.Υ.
                                                                                            Κ ο ι ν  : 1. Γ.Α.Δ.Π.Θ.
                                                                                                          2. Α.Δ. Λάρισας


   Για μία ακόμη φορά το Αρχηγείο μας με την ανακοίνωση της διαταγής για τις νέες αποσπάσεις στον Έβρο, μεσημέρι παραμονής Χριστουγέννων, αποφάσισε να αναστατώσει την οικογενειακή και ατομική γαλήνη των συναδέλφων.
   Η νέα διαταγή κάνει λόγο για τρίμηνες αποσπάσεις και αφορά 30 αστυνομικούς από την Α.Δ. Λάρισας. Εμπρός στα νέα αυτά δεδομένα η Ένωση μας ζητά :
Α. Να εξετασθεί το ενδεχόμενο οι αποσπάσεις να γίνουν μηνιαίες ή δίμηνες. Δεν είναι δυνατόν στη καρδιά του χειμώνα και εν’ μέσω σοβαρότατης οικονομικής κρίσης να υπάρχει απαίτηση κάποιοι άνθρωποι και ειδικά οικογενειάρχες με μικρά παιδιά, μερικοί δε εξ αυτών με εργαζόμενες συζύγους, να ξεχειμωνιάσουν, στη κυριολεξία, στον Έβρο.
Β.  Εφόσον το ανωτέρω αίτημα δε γίνει δεκτό τότε ζητούμε σχετικά με την οικονομική αποζημίωση των αποσπασμένων :
1. Προκαταβολή τουλάχιστον 1500 ευρώ.
2. Με το τέλος του 2ου μήνα απόσπασης πληρωμή του 50% από το υπόλοιπο ποσό.
3. Εκκαθάριση του εναπομείναντος ποσού το ανώτερο σε (6) μήνες από τη λήξη του τριμήνου της απόσπασης. Πρέπει να ληφθεί υπ΄όψιν ότι παρά τις υποσχέσεις δεν έχει γίνει ακόμα η εκκαθάριση των προηγούμενων υπομνημάτων. Αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας ώστε να δηλώσουν συμμετοχή οι συνάδελφοι, οι οποίοι βιώνουν οικτρή οικονομική κατάσταση.
4. Δικαιολόγηση της σχετικής δαπάνης μετάβασης των μετακινούμενων με δικά τους μέσα, σύμφωνα με τα ισχύοντα. Είναι πολύ δύσκολο να διαβιώσει κάποιος τις μέρες μας χωρίς δικό του μέσο μετακίνησης επί τρείς μήνες και εκατοντάδες χιλιόμετρα από την οικία του.
   Με τον ανωτέρω τρόπο πληρωμής των εκτός έδρας επιτυγχάνεται αφενός μεν η προσέλκυση συναδέλφων για εθελοντική συμμετοχή, αφετέρου δε η αντιμετώπιση των εξόδων διαβίωσης αλλά και κίνησης καθώς σε τρείς μήνες ο αστυνομικός και ιδιαίτερα ο οικογενειάρχης θα πρέπει να επισκεφθεί το σπίτι του τουλάχιστον τρείς φορές.
Γ. Τέλος ζητούμε από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας να μεριμνήσει ώστε σύμφωνα με το πνεύμα της διαταγής του Αρχηγείου αλλά και σύμφωνα με το περί δικαίου αίσθημα να αποσπασθούν οι συνάδελφοι με τις λιγότερες οικογενειακές υποχρεώσεις.
   Ως Ένωση Αστυνομικών Λάρισας δηλώνουμε τη  συμπαράσταση με όλες μας τις δυνάμεις, στο πλευρό των συναδέλφων, στη νέα τους αυτή περιπέτεια και ζητούμε την άμεση παρέμβαση της Ομοσπονδίας για τη θετική έκβαση των αιτημάτων μας.                                                        


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



                ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                  ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Βράβευση παιδιών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές


                                                                                          Λάρισα 20 Δεκεμβρίου 2012



                                                                           
Η Ένωση μας την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18.00, στο Ξενοδοχείο «IMPERIAL», διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό τη βράβευση παιδιών Αστυνομικών, μελών της Ε.Α.Λ. που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές.
    Για να μην παραλείψουμε χωρίς τη θέλησή  μας κάποιον από τους επιτυχόντες, παρακαλούμε τους συναδέλφους που δεν δήλωσαν στην υπηρεσία τους την επιτυχία των παιδιών τους, να επικοινωνήσουν το Σωματείο έως και την 31 Δεκεμβρίου 2012 για να ενημερώσουν σχετικά.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


      ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                      ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου

                                                                                          Λάρισα 20 Δεκεμβρίου 2012

  
Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει τους συναδέλφους της ομάδας ΔΙΑΣ για τη σύλληψη ατόμου  το οποίο μετέφερε με το αυτοκίνητο του 266 κιλά ινδικής κάνναβης.
   Για ακόμη μία φορά αναδείχθηκε περίτρανα το μεγαλείο και το φιλότιμο του απλού μάχιμου Αστυνομικού. Χάρη στη συνεχή περιπολία και στη παρατηρητικότητα τους, εντόπισαν το όχημα, το καταδίωξαν για 30 και πλέον χιλιόμετρα, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες και με μεγάλες ταχύτητες.
   Αν δρούσαν τυπικά και βάση των κανονισμών, θα έπρεπε να είχαν εγκαταλείψει τη προσπάθεια και πιθανότατα να μην υπήρχε αυτή η μεγάλη σύλληψη. Έδρασαν όμως για ακόμη μια φορά με αυταπάρνηση, ενάντια σε κανόνες και λογική, προσθέτοντας μια ακόμη επιτυχία στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

                                                              
                                       ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



          ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                               ΖΙΚΟΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ


                                                                      

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Λειτουργική κατάσταση των οχημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας



                                                                                   Λάρισα 18 Δεκεμβρίου 2012

                                                    Π ρ ό ς : Π.Ο.ΑΣ.Υ.
                                                     Κ ο ι ν  : 1.Νομικό Σύμβουλο  Εν.Αστ.Λάρισας
                                                                    2.Αστυνομική Διεύθυνση  Λ ά ρ ι σ α ς


   Είναι γνωστή, από παλαιότερες παρεμβάσεις της Ένωσης μας, η δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο στόλος των οχημάτων της Α.Δ. Λάρισας. Δυστυχώς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να επανέλθουμε στο θέμα καθόσον η κατάσταση είναι πλέον απελπιστική.
   Εξαιτίας της έλλειψης κονδυλίων και των συσσωρευμένων χρεών στα συνεργεία, έχουμε ακινητοποιήσεις οχημάτων για ζημιές λίγων δεκάδων ευρώ. Στα υπόλοιπα που κινούνται και έχουν διανύσει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, γίνεται μηδαμινή συντήρηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι γίνεται μόνο συμπλήρωμα λαδιών, ανά 13000 – 14000 χιλιόμετρα αλλαγή λαδιού και ανά 22000 – 23000 χιλιόμετρα αλλάζει το φίλτρο λαδιού. Για όσους γνωρίζουν έστω και λίγο καταλαβαίνουν πως αυτό δεν είναι συντήρηση αλλά κοροϊδία η οποία μάλιστα ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους για την ασφαλή κίνηση των περιπολικών!
    Εκτός από την ανύπαρκτη συντήρηση δεν γίνονται και οι προβλεπόμενες απολυμάνσεις – βιολογικοί καθαρισμοί. Καθημερινά δεκάδες αλλοδαποί, οι οποίοι είναι γνωστό για τις άσχημες συνθήκες υγιεινής υπό τις οποίες διαβιώνουν, μεταφέρονται με τα περιπολικά είτε ως προσαγόμενοι είτε ως συλληφθέντες. Ότι λοιπόν μικρόβιο – ασθένεια υπάρχει ο αστυνομικός τη μεταφέρει στο σπίτι του και την οικογένεια του.
   Αρχές του επόμενου καλοκαιριού, αν όλα πάνε καλά,  θα βρίσκονται στις υπηρεσίες τα περιπολικά από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Ένα πρόγραμμα για την υλοποίηση του οποίου καθοριστικό ρόλο, εκτός του ΓΑΔΠΘ κ. ΧΑΛΑΤΣΗ, διαδραμάτισε η Ένωσή μας με το τότε πρόεδρο κ. ΤΟΛΙΚΑ. Επαναλαμβάνουμε όμως, δίχως να μηδενίζουμε το έργο, ότι το ΕΣΠΑ δεν είναι πανάκεια για όλα τα προβλήματα. Ένας αριθμός  50 αυτοκινήτων και 10 μοτοσυκλετών για όλη τη Θεσσαλία θα είναι δυστυχώς σταγόνα στον ωκεανό για τον απλούστατο λόγο ότι ως τότε, με τους σημερινούς ρυθμούς, ο απαρχαιωμένος στόλος μαθηματικά θα έχει διαλυθεί!
   Έχοντας υπόψη όλων των ανωτέρω ζητούμε :
Α. Εξόφληση των οφειλών στα ιδιωτικά συνεργεία, έστω κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ώστε να γίνεται επιτέλους σωστή συντήρηση των περιπολικών καθιστώντας ,όσα από αυτά γίνεται, ασφαλή και αξιόπιστα τα δε ακατάλληλα να αποστέλλονται άμεσα στις αρμόδιες υπηρεσίες για «κόψιμο». Έτσι θα υπάρχουν λιγότερα αλλά λειτουργικά οχήματα σε αντίθεση με τώρα που υπάρχουν περισσότερα αλλά μη λειτουργικά και είναι μόνο για το θεαθήναι. 
Β. Να ληφθεί άμεσα μέριμνα με διάθεση των ανάλογων κονδυλίων ώστε να γίνεται ο προβλεπόμενος καθαρισμός – απολύμανση των υπηρεσιακών οχημάτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Π.Δ. 45/2008.Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι όπως διατίθενται κονδύλια για το καθαρισμό των γραφείων των αστυνομικών υπηρεσιών, το ίδιο να γίνει και για το χώρο εργασίας του μάχιμου που είναι το περιπολικό, έστω μία φορά ανα τρείς ή τέσσερις μήνες.
Γ. Τεχνικός έλεγχος και στα περιπολικά. Εκτός ότι το προβλέπει το Π.Δ. 45/2008, είναι παράλογο να βεβαιώνονται από συναδέλφους παραβάσεις για ΚΤΕΟ τη στιγμή που τα περιπολικά στα οποία επιβαίνουν δεν έχουν ελεγχθεί ποτέ! Γιατί άραγε δε γίνεται;Μήπως επειδή την επομένη του ελέγχου τα μισά περιπολικά θα είναι ακατάλληλα για κίνηση;
   Επιτέλους ας καταλάβουν μερικοί ότι ο αστυνομικός δεν είναι μιας χρήσεως! Στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε ζητούμε κονδύλια για  τα αυτονόητα, ώστε να μπορούμε με ασφάλεια να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στη κοινωνία.     

                                       ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Συνάντηση των Ομοσπονδιών με τον Πρόεδρο του ΜΤΣ




                                                                     Αθήνα 6 Δεκεμβρίου 2012
                                                                

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Πραγματοποιήθηκε χθες 5/12/12 κατόπιν αιτήματός μας συνάντηση
των Ομοσπονδιών με τον πρόεδρο του ΜΤΣ Υποστράτηγο ε.α. κ. Χαράλαμπο
Σωτηρόπουλο, προκειμένου να ενημερωθούμε για την κατάσταση του Ταμείου
καθώς και σε ποιες ενέργειες έχει προβεί η διοίκησή του από την
προηγούμενη, προ διμήνου, συνάντησή μας κατά την οποία μας είχε δοθεί η
δέσμευση ότι επεξεργάζεται σειρά μέτρων για την βιωσιμότητα την ταμειακή
ρευστότητά του και την έγκαιρη καταβολή των ΒΟΕΑ.
Όπως μας δήλωσε ο κ. Σωτηρόπουλος, κατέστη δυνατόν να θεωρηθούν οι
οφειλές για το ΒΟΕΑ των ετών 2009 έως και 2011 ως ληξιπρόθεσμες και
εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα εκταμιευθεί το ποσό των 183.000.000
ευρώ μέχρι 15-12-2012 στο πλαίσιο της δόσης που αναμένει η Χώρα μας,
βάσει του τελευταίου Μνημονίου.
Ως προϋπόθεση, όμως, για την πλήρη αξιοποίηση του ποσού αυτού, έχει
τεθεί ο χρονικός περιορισμός των έξι μηνών, εντός του οποίου το Ταμείο με τα
σημερινά δεδομένα αδυνατεί να αντεπεξέλθει στον αυξημένο αριθμό αιτήσεων,
λόγω ελλιπούς στελέχωσής του. Αυτό γιατί εκκρεμούν 12.500 αιτήσεις, που
σημαίνει ότι θα πρέπει να ικανοποιούνται περίπου 2.000 αιτήσεις μηνιαίως
μόλις από τέσσερις υπαλλήλους. Το πρόβλημα αυτό έχει ήδη τεθεί στον
αρμόδιο υπουργό Εθνικής Αμύνης, από τον οποίο ζητείται η άμεση διάθεση
ειδικευμένου προσωπικού ώστε να επιτευχθεί εντός του προβλεπομένου
εξαμήνου η εκταμίευση των χρημάτων, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα
καταστεί ανέφικτη η εξόφληση των δικαιούχων.
Το Δ.Σ. του ΜΤΣ αποφάσισε, η τιμή μεριδίου βάσει του οποίου
υπολογίζονται τα ΒΟΕΑ για τις αιτήσεις έως το Δεκέμβριο του 2010 να είναι
εκείνη που ίσχυε τότε, ενώ από 1/1/2011 και εντεύθεν, θα ισχύει η τιμή
μεριδίου έτσι όπως καθορίστηκε από το Δ.Σ. το 2011. Πλέον αυτών, έγινε
γνωστό ότι από τούδε και στο εξής οι νέες αιτήσεις για την εκπλήρωση των
υποχρεώσεων του Ταμείου όσον αφορά το ΒΟΕΑ, θα είναι εφικτό να
ικανοποιούνται άμεσα λόγω καθιέρωσης ξεχωριστού λογαριασμού, στον οποίο
θα αποταμιεύονται οι εισφορές των μετόχων-μερισματούχων.
Επίσης, ενημερωθήκαμε ότι για την επόμενη πενταετία (2013-2017) το
Ταμείο δύναται να ανταποκρίνεται στην καταβολή του μερίσματος, περαιτέρω
χωρίς περικοπή όπως αυτό έχει καθοριστεί για το τρέχον έτος, το οποίο
σημειωτέον έχει υποστεί συνολική μείωση κατά το ήμισυ.
Εκ μέρους των Ομοσπονδιών επισημάνθηκε ότι, πέραν των
προαναφερόμενων εξελίξεων, εκκρεμούν σοβαρότατα θεσμικά αιτήματα, όπως
η εκπροσώπηση τόσο ημών όσο και της φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής
Αστυνομίας, στο Διοικητικό Συμβούλιο, η κατάργηση του νόμου που προβλέπει
το διαχωρισμό του ΜΤΣ σε δυο ταμεία, κλπ, για τα οποία το συνδικαλιστικό μας
κίνημα έχει δώσει σημαντικές μάχες, αποσπώντας τις δεσμεύσεις των εκάστοτε
υπουργών, χωρίς να έχουν στη συνέχεια την βούληση για την πρακτική
υλοποίησή τους.
Ο πρόεδρος του Ταμείου επανέλαβε ότι το Δ.Σ. έχει αποδεχτεί το αίτημα
της δίκαιης εκπροσώπησής μας, και έχει ληφθεί θετική σχετική απόφαση η
οποία έχει αποσταλεί στον αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Άμυνας προκειμένου να
προωθήσει την αναγκαία νομοθετική ρύθμιση.__
                                                           

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ





ΜΕ  ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΝ 04-12-2012 ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Ν.4093/2012 "ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙΙ"-ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ .ΕΓΙΝΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΚΚ..ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘ/ΜΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΑΦΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ Κ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΑΠΗΥΘΥΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝ.ΑΣΤ.ΛΑΡΙΣΑΣ Κ.ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ Κ.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Συνδικαλιστική κάλυψη Ειδικών Φρουρών που υπηρετούν στην Α.Δ. Λάρισας



                                                                              Λάρισα 28 Νοεμβρίου 2012

                                                                                          Π Ρ Ο Σ : Π.Ο.ΑΣ.Υ.


   Επί του θέματος σας αναφέρουμε ότι στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας υπηρετούν περί τους (30) τριάντα Ειδικοί Φρουροί ,οι οποίοι λόγω μη ύπαρξης Σωματείου στερούνται συνδικαλιστικής κάλυψης.
   Επειδή είναι καταφανέστατη αδικία η μη παροχή  συνδικαλιστικής κάλυψης ,όπως Νομική Κάλυψη ,Ταμείο Αλληλοβοήθειας και εκπροσώπησή τους σε εργασιακά θέματα  ,παρακαλούμε όπως τεθεί εκ μέρους σας ερώτημα προς το Νομικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας μας , ώστε αυτός να συντάξει σχετική γνωμοδότηση όσον αφορά τη δυνατότητα εγγραφής στην Ένωσή μας προσωπικού που ανήκει στην κατηγορία των Ειδικών Φρουρών .
  Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες ,γνωρίζοντάς μας σχετικά.




ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



                 ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                     ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις