Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Τακτικές μεταθέσεις 2013


                                                       Λάρισα 31 Ιανουαρίου 2013

                                                                                  Π Ρ Ο Σ :   Π.Ο.ΑΣ.Υ.               
                                                                      

« Στο ίδιο έργο θεατές »

   Μετά την……τεράστια ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας με έναν (1) Αστυνομικό κατά τις έκτακτες μεταθέσεις του 2012 και τις έντονες διαμαρτυρίες του συνόλου των πρωτοβάθμιων ενώσεων , αποφασίσθηκε η ενίσχυση της Λάρισας με τον εκπληκτικό αριθμό του ενός (1) βαθμοφόρου και των δύο (2) αστυφυλάκων!!!!
   Οι θέσεις των τακτικών μεταθέσεων θυμίζουν δελτίο Προπό (1 – 2) μόνο που αντί για το Χ υπάρχει το νούμερο 0 !!!
   Μάλλον δεν έγινε αντιληπτό ότι τέτοια «παιχνίδια» οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση της αστυνόμευσης στην επαρχία ,σε συνδυασμό με το αθρόο κύμα φυγής λόγω των οικονομικών μέτρων.    
  Ούτε καν η ενίσχυση των Α.Δ. Έβρου και στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης ,δεν προβλέφθηκε ,ώστε να μειωθεί ο αριθμός των μετακινούμενων συναδέλφων.
   Τα 140 κενά της Λάρισας τέλος του έτους θα έχουν φτάσει τα 180 περίπου. Πλέον οι νέοι συνάδελφοι με τόπο συμφερόντων τη Λάρισα , με τους ρυθμούς αυτούς ,μάλλον δε θα έρθουν ποτέ!!
   Μετά την οικονομική έρχεται πλέον και η οικογενειακή μας  καταστροφή μια που η μετάθεση στο σπίτι μας είναι όνειρο θερινής νυκτός.
 Προειδοποιούμε ότι δε θα ανεχθούμε τη συνέχιση του φαινομένου των αθρόων μεταθέσεων λόγω διαζυγίων και διαφόρων ασθενειών με αποτέλεσμα να καταλαμβάνονται θέσεις της επετηρίδας και συνάδελφοι στην Αθήνα ή τα νησιά να παραμένουν εγκλωβισμένοι.
   Χαιρετίζουμε τη μη συμμετοχή της Π.Ο.ΑΣ.Υ στο συμβούλιο μεταθέσεων και δηλώνουμε έτοιμοι για όποια επιπλέον αντίδραση αποφασισθεί.
« Αυτό το έργο πρέπει να τελειώσει »
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                     ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ




 

Τελευταίες αναρτήσεις