Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Δαπάνες συντήρησης οχημάτων –Ίδρυση Υπηρεσίας Αστυνομικών Επιχειρήσεων-Κατάσταση στόλου Υπηρεσιακών Οχημάτων


                                                                                     Λάρισα 18 Απριλίου 2013

                                          Π Ρ Ο Σ :  Μέλη Ε.Α.Λ.                
                              Κ Ο Ι Ν : 1) Α.Δ.Λάρισας
                                     2) Μ.Μ.Ε.
                                                                                                           

  Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας με υπομνήματα αλλά και συναντήσεις στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με τους κ.κ. Υπαρχηγό, Επιτελάρχη και τον Προϊστάμενο Κλάδου Οικονομο-τεχνικών ,ανέδειξε το ζήτημα των δαπανών συντήρησης των Υπηρεσιακών Οχημάτων . Αποτέλεσμα ήταν η έγκριση σημαντικού χρηματικού ποσού , το οποίο καλύπτει όχι μόνο τις παρελθόντες οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και την επισκευή μερικών ακινητοποιημένων οχημάτων.
  Έγινε επίσης συζήτηση για την ίδρυση Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα. Ζητήθηκε και θα αποσταλεί εντός των προσεχών ημερών στους αρμόδιους Υπηρεσιακούς παράγοντες αναλυτικό σχέδιο-πρόταση για την εν λόγω Υπηρεσία.
  Τέλος αναδείχθηκε έντονα για μια ακόμη φορά η οικτρή κατάσταση του υπηρεσιακού στόλου οχημάτων. Λάβαμε υποσχέσεις για ανακατανομές ελαφρώς μεταχειρισμένων οχημάτων προς κάλυψη επιτακτικών αναγκών των Ο.Π.Κ.Ε.-Α.Τ.Περιφέρειας ,Α.Τ.Τυρνάβου και των δύο Τ.Δ.Λ. Έγινε ιδιαίτερη μνεία για την κατάσταση των μεταγωγικών οχημάτων του Τμήματος Μεταγωγών  Λάρισας και γίνονται προσπάθειες για την άμεση ανακατανομή ενός σύγχρονου οχήματος έως ότου λυθεί οριστικά το ζήτημα με την προμήθεια καινούριου οχήματος μεταγωγών από διαγωνισμό ο οποίος είναι ήδη σε εξέλιξη.
  Ενημερωθήκαμε επίσης ότι τα πρώτα οχήματα από το ΕΣΠΑ ,είκοσι πέντε για τη Θεσσαλία ,θα έχουν κατανεμηθεί περί τα τέλη Ιουνίου.
  Το σωματείο μας θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα  και θα προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις ,μεθοδικά και δυναμικά ,για τις λύσεις τους, με μοναδικό κριτήριο την ασφάλεια των συναδέλφων και την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
  

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



                ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ



Τελευταίες αναρτήσεις