Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων                                                                               Λάρισα 23 Μαΐου 2013      


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

   Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων για τη σύλληψη (27) λαθρομεταναστών και (1) αλλοδαπού μέλους διεθνούς κυκλώματος διακίνησης. 
  Η ανωτέρω επιτυχία όπως και άλλες συλλήψεις το τελευταίο χρονικό διάστημα από τους συναδέλφους του Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων καταδεικνύουν ότι η Υπηρεσία αυτή δεν ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με θέματα τροχαίας αλλά καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα του τομέα της γενικής αστυνόμευσης, όπως επίσης και ότι η περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών είναι πέρασμα κάθε λογής κακοποιών στοιχείων.
  Για τους λόγους αυτούς ζητούμε για μια ακόμα φορά να παύσει η αφαίμαξη προσωπικού από την εν λόγω υπηρεσία καθώς και τη περαιτέρω ενίσχυση της ώστε τα περιπολικά της οχήματα να κινούνται πλήρως επανδρωμένα όλο το 24ωρο προσφέροντας με σιγουριά στη κοινωνία το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας.
 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


               ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ