Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ



                                                                  Λάρισα 22 Ιουλίου 2013

Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

                                                

   Αγανάκτηση και τρόμο προκάλεσε στους συμπολίτες μας και όχι μόνο η βομβιστική ενέργεια που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου, σε πολυκατοικία της Λάρισας ,με στόχο Εισαγγελική λειτουργό.
   Παρά τη σφοδρότητα της έκρηξης και τον τεράστιο πανικό που προκάλεσε, η Ελληνική Αστυνομία για μια ακόμη φορά έδρασε από τη πρώτη στιγμή με τεράστια ψυχραιμία και επαγγελματισμό.
   Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει τους συναδέλφους για την άμεση προσαγωγή υπόπτου ατόμου, η οποία οδήγησε στη σύλληψη των δραστών όπως επίσης τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ,του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών ,της Ομάδας Πυροτεχνουργών για τη μεθοδικότητα τους, καθώς και όλων των άλλων υπηρεσιών που από τη πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο εκτελώντας τα καθήκοντα τους.
   Κάνουμε γνωστό σε όλους τους συμπολίτες μας ότι η Λάρισα είναι και θα παραμείνει από τις ασφαλέστερες πόλεις της χώρας μας, χάρη στο φιλότιμο και στον επαγγελματισμό των συναδέλφων μας που καθημερινά δίνουν τη μάχη κατά της εγκληματικότητας, στερούμενοι βασικών εφοδίων, με μόνο στήριγμα το «ευχαριστώ» του κόσμου και κάποιες προσφορές από φορείς και φίλους.
   Τέλος δίνουμε τα δημόσια συγχαρητήρια στην Εισαγγελική Λειτουργό για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων της, τονίζοντας για πολλοστή φορά ότι επιτέλους θα πρέπει να υπάρξει άμεση αναθεώρηση του νομοθετικού πλαισίου ώστε εγκληματικές οργανώσεις και άτομα του υποκόσμου ούτε καν να σκέφτονται ότι μπορούν να τρομοκρατούν κρατικούς λειτουργούς.    
                                                              

                                        ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



          ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις