Μία ακόμη επιτυχία του Τ.Τ. Αυτ/μων Λάρισας                                                       Λάρισα 8 Aυγούστου 2013

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

«Μία ακόμη επιτυχία του Τ.Τ. Αυτ/μων Λάρισας»
                                                

   Μία ακόμη επιτυχία προστέθηκε στο ενεργητικό του  Τ.Τ. Αυτ/μων Λάρισας με τον εντοπισμό φορτηγού που μετέφερε εκατοντάδες χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
   Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η όλη υπόθεση ξεκίνησε από ένα φώς του φορτηγού το οποίο δε λειτουργούσε ,πράγμα το οποίο αποδεικνύει τον επαγγελματισμό των τροχονόμων του Τμήματος και ότι οι γενόμενοι έλεγχοι είναι ουσίας και σε καμιά περίπτωση επιφανειακοί.
   Ζητούμε για μία ακόμη φορά, αν όχι να ενισχυθεί, τουλάχιστον να σταματήσει η αποδυνάμωση της Υπηρεσίας  η οποία αστυνομεύει το σημαντικότερο «πέρασμα» του Εθνικού Οδικού Δικτύου της χώρας, τη Κοιλάδα των Τεμπών.
   Ως Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρουμε τους μάχιμους τροχονόμους της Τροχαίας Αυτοκ/μων οι οποίοι για ακόμη μία φορά  απέδειξαν ότι εκτελούν επάξια καθήκοντα Γενικής Αστυνόμευσης παράλληλα με αυτά της Τροχαίας.                                                            

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ              ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                    ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ