Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Εκτός έδρας αποζημίωση κατά τα μέτρα της Δ.Ε.Θ.


                                                            Λάρισα 2 Σεπτεμβρίου 2013

                                         Π Ρ Ο Σ : Προιστάμενο Κλάδο Οικονομοτεχνικού Α.Ε.Α.
                                               Κοιν.:Ως ο πίνακας αποδεκτών.


   Κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Α.Δ.Λάρισας ενισχύει την Γ.Α.Δ.Θ. με προσωπικό και μέσα κατά τη διάρκεια της Δ.Ε.Θ. Παρ΄όλες τις διαβεβαιώσεις ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία των συναδέλφων , ενημερωθήκαμε ότι συνάδελφοι οι οποίοι μετακινούνται ως οδηγοί ή ως πληρώματα οχημάτων (ασφαλείας, τροχαίας ή Ο.Π.Κ.Ε.),λόγω του ότι η απόσταση της Υπηρεσίας τους από τη Θεσσαλονίκη είναι κάτω των 160 χιλιομέτρων, δεν δικαιούνται το ποσό των 24 ευρώ ως ημερήσια αποζημίωση αλλά μόλις  το ποσό των 7 ευρώ !!
  Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση είναι ότι για όλους συμπεριλαμβανομένων και των οδηγών, η Υπηρεσία μερίμνησε να μισθώσει δωμάτια ξενοδοχείων για τη φιλοξενία τους.
  Από τη στιγμή λοιπόν που  η Υπηρεσία μερίμνησε για τη στέγαση των μετακινούμενων συναδέλφων μας και επειδή όπως είναι εύκολα αντιληπτό ,δεν είναι δυνατόν ένας δικυκλιστής τροχονόμος να πηγαινοέρχεται καθημερινά και επί δεκατρείς ημέρες Λάρισα-Θεσσαλονίκη με την Υπηρεσιακή του μοτοσικλέτα ,για εκτέλεση υπηρεσίας ,ζητούμε την άμεση αλλαγή της διαταγής έτσι ώστε να εμφαίνονται σε ξεχωριστούς πίνακες τα μηχανοκίνητα μέσα με τα οποία ενισχύεται η Γ.Α.Δ.Θ. και σε διαφορετικούς οι συνάδελφοι.
  ΔΕΝ είναι δυνατόν κάποιοι με το γράμμα του νόμου να σακατεύουν την ήδη χαμηλή ημερήσια αποζημίωση του αστυνομικού ,ΔΕΝ πρόκειται να δεχθούμε συνάδελφοί μας να φυτοζωούν επί δύο εβδομάδες μακριά από τα σπίτια τους .
  Πιστεύοντας ακράδαντα στο δίκαιο του αιτήματός μας παρακαλούμε για τις άμεσες δικές σας ενέργειες προς άρση της καταφανέστατης αδικίας .


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



      ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

1.Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.
2.Π.Ο.ΑΣ.Υ.
3.Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

Τελευταίες αναρτήσεις