Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσης μας με το Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ Ανδρέα

Λάρισα 12 Δεκεμβρίου 2013

                                                                     Π Ρ Ο Σ : 1) Μέλη Ε.Α.Λ.
                                                                                     2) Μ.Μ.Ε.


   Τη Τρίτη 11-12-2013 η Ένωση μας αποδεχόμενη σχετικό αίτημα συναντήθηκε στα γραφεία της με το γραμματέα πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ Ανδρέα.
   Καθώς είχε πρόσφατα συναντηθεί με την Ομοσπονδία μας ,όπου και του είχε αναπτυχθεί το διεκδικητικό μας πλαίσιο, αποφασίσαμε να θίξουμε δύο βασικά τοπικά ζητήματα.  Τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό μας και τον αριθμό μεταθέσεων προς την Α.Δ. Λάρισας.
   Για το πρώτο θέμα μας ανέφερε ότι τα δημοσιοοικονομικά  περιθώρια  είναι πολύ στενά και ο εφοδιασμός με τον απαιτούμενο εξοπλισμό είναι κεντρική επιλογή του Αρχηγείου μας σε άμεση συνάρτηση με τα διαθέσιμα κονδύλια.
   Για το ζήτημα των μεταθέσεων και ειδικότερα για το αίτημα μας να υπάρξουν πραγματικές μετακινήσεις συναδέλφων, έγινε εκ’ μέρους του κατανοητό ότι το πρόβλημα είναι πλέον κοινωνικό. Δεσμεύθηκε να ενεργήσει με όλες του τις δυνάμεις ενόψει και του προγραμματισμού από το Αρχηγείο του αριθμού των τακτικών μεταθέσεων του 2014 ενώ ζητήθηκε και έγινε αποδεκτό να υπάρξει συνάντηση στην Αθήνα ώστε να ενημερωθούμε σχετικά με τα αποτελέσματα των επαφών για το θέμα.
    Η ¨Ένωση Αστυνομικών Λάρισας θεωρεί το ζήτημα ως το πλέον μείζον και  δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει να το αναδεικνύει. 


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις