Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Αλλαγές στο τρόπο εκλογής των οργάνων των συνδικαλιστικών μας οργανώσεων



                                                       Λάρισα 25 Φεβρουαρίου 2013

                                                                                 Π Ρ Ο Σ :   Π.Ο.ΑΣ.Υ.               
                                                                      


   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κατόπιν ευρείας συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων αποφάσισε κατά πλειοψηφία ότι συμφωνεί με τις αλλαγές του Άρθρου 58 του προωθούμενου σχεδίου νόμου ,το οποίο αφορά τις αναφερόμενες στο θέμα αλλαγές.
   Πιο συγκεκριμένα :
1)       Συμφωνεί με την ύπαρξη σε κάθε νομό της χώρας ενός (1) ισχυρού και δυναμικού σωματείου.
2)       Συμφωνεί με την εκλογή των οργάνων μέσα από ενιαίο ψηφοδέλτιο, όπως και έγινε στις τελευταίες εκλογές, στη συντριπτική πλειοψηφία των πρωτοβάθμιων σωματείων. Έτσι αποκλείονται κομματικά ψηφοδέλτια και επιλέγονται οι ικανότεροι μέσα από μία κοινή λίστα υποψηφίων.
3)       Διαφωνεί όσον αφορά τους σταυρούς προτίμησης. Να τίθενται τόσοι σταυροί όσα και τα μέλη που εκλέγονται σε κάθε όργανο.
4)       Να προστεθεί διάταξη στην οποία να αναφέρεται ότι :  Αν σε κάποιο νομό υπηρετεί αστυνομικό προσωπικό το οποίο ανήκει στη κατηγορία  των Ειδικών Φρουρών και στον οποίο δεν υφίσταται αντίστοιχο συνδικαλιστικό όργανο, τότε οι Ειδικοί Φρουροί δύνανται να εγγράφονται στην οικεία Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.
   Η Ένωση μας με τη β’ σχετική  έχει ήδη ζητήσει, σε ανύποπτο χρόνο, την ικανοποίηση του ανωτέρω ζητήματος προς όφελος των τριάντα (30) περίπου Ε.Φ. που υπηρετούν στην Α.Δ.Λάρισας και οι οποίοι στερούνται συνδικαλιστικής κάλυψης, με ότι αυτό συνεπάγεται .
   Το άρθρο 18 του ν.3938/11 είναι κοινά αποδεκτό ότι εμπεριέχει αρκετές « εξόφθαλμες στρεβλώσεις », οι οποίες μάλιστα έχουν καταγγελθεί από Πρωτοβάθμια Σωματεία αλλά και από το προεδρείο της Ομοσπονδίας μας στα Γενικά Συμβούλια.
   Πιστεύουμε ότι δε θα πρέπει να θεωρούνται «ταμπού» κάποιες αλλαγές στο συνδικαλιστικό μας νόμο. Θεωρούμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία μέσα από προτάσεις να διορθωθούν τα όποια «κακώς κείμενα» που μέχρι τώρα κατήγγειλαν πρωτοβάθμια και Ομοσπονδία. Η καθολική άρνηση δεν φέρνει λύσεις. 
    Παρακαλούμε για τις δικές μας ενέργειες. 

  
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                         ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Αγροτικές κινητοποιήσεις



                                                                     Λάρισα  18 Φεβρουαρίου 2013

                                                             Π Ρ Ο Σ : Αστυνομική Διεύθυνση
                                                                                         Λ ά ρ ι σ α ς

               
   Συνέχεια της ανωτέρω σχετικής σας ενημερώνουμε ότι η Ένωση μας έγινε δέκτης παραπόνων από συναδέλφους που κατά βάση υπηρετούν σε Υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν σταθερά σημεία επί του άξονα ΠΑΘΕ ότι είναι πάρα πολλές οι φορές που εκτελούν στα σημεία μόνοι τους υπηρεσία.
   Είναι γνωστό ότι για να προσφέρει τις όποιες υπηρεσίες του ο Αστυνομικός θα πρέπει να νιώθει ασφαλής ο ίδιος, καθόσον «ένας ίσον κανένας».
   Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας προτείνει την ενίσχυση των Υπηρεσιών αυτών είτε από ίδιες δυνάμεις είτε από εθελοντές άλλων Αστυνομικών διευθύνσεων που έλκουν τη καταγωγή τους από το νομό μας ,οι οποίοι και τη περιοχή γνωρίζουν και αδαπάνως για το δημόσιο θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
   Έχουν περάσει 22 ημέρες από την έναρξη των κινητοποιήσεων. Όλοι οι συνάδελφοι, ειδικά της Ο.Π.Κ.Ε. και των Διμοιριών, υπερβάλλουν εαυτούς εργαζόμενοι υπό αντίξοες συνθήκες το λιγότερο επί 12ωρο ημερησίως. Το ελάχιστο που θα πρέπει να πράξει η Υπηρεσία, με το πέρας των κινητοποιήσεων, είναι να εκδώσει διαταγή ώστε να μη χαθεί ούτε μία ώρα υπεραπασχόλησης ,ούτε μία ημερήσια ανάπαυση. Αυτό σε συνδυασμό και με τη παράταση του χρόνου λήψης της κανονικής άδειας έτους 2012 θα ξεκουράσει τους ταλαιπωρημένους συναδέλφους και θα επιφέρει ηρεμία στην υπηρεσιακή ζωή.
   Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Μεταθέσεις Ειδικών Φρουρών



                                                                                Λάρισα 16 Φεβρουαρίου 2013

                                                                                   Π Ρ Ο Σ : Π.Ο.ΑΣ.Υ.         



   Ανακοινώθηκαν την 13-2-13 οι μεταθέσεις των Ειδικών Φρουρών. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στην Α.Δ. Λάρισας μετατίθενται με τις τακτικές μεταθέσεις τρείς (3) Ε.Φ., τη στιγμή που στις αντίστοιχες τακτικές μεταθέσεις αστυνομικού προσωπικού ενισχύθηκε με μόλις δυο (2) αστυφύλακες.
  Σπεύδουμε να διευκρινίσουμε ,για τυχόν «καλοθελητές» ,ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε τη ρήξη με τους συναδέλφους Ειδικούς Φρουρούς. Μακάρι να μπορέσουν όλοι τους να λάβουν μετάθεση στον τόπο συμφερόντων τους ,διότι στις δύσκολες αυτές οικονομικές συγκυρίες η επιβίωση μακριά από το σπίτι σου ,κινδυνεύει να γίνει αδύνατη. Δεν επιθυμούμε να «ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα»,απλά προσπαθούμε να σώσουμε τη «δική μας».Εξάλλου η Ένωση μας σε ανύποπτο χρόνο έχει αποδείξει το ενδιαφέρον της με την(ε)σχετική η  οποία αφορά την έλλειψη συνδικαλιστικής κάλυψης των Ε.Φ. που υπηρετούν στην επαρχία .Κάποιοι τους  έχουν αφήσει στη τύχη τους, εμείς πάντως όχι.
   Η Α.Δ. Λάρισας ,μία Διεύθυνση με τις μεγαλύτερες λίστες αναμονής για μετάθεση ,ενισχύεται με μόλις δύο (2) άτομα (αστυφύλακες), ενώ την ίδια στιγμή δεκάδες συνάδελφοι που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Α., της νησιωτικής χώρας ,σε παραμεθόριες και άλλες περιοχές με προϋπηρεσία άνω των 12 και σε πολλές περιπτώσεις άνω των 16(!!) ετών δε πρόκειται ποτέ να μετατεθούν στο τόπο συμφερόντων τους.
   Υπενθυμίζουμε κάποιες προτάσεις μας οι οποίες έγιναν με την ανωτέρω(γ)σχετική :
1.Να μπει φραγμός στις μεταθέσεις για «ειδικούς» λόγους. Σε κάποιες Αστυνομικές Διευθύνσεις θα πρέπει να τοποθετηθούν σύμβουλοι γάμου καθώς οι μεταθέσεις λόγω διαζυγίων πέφτουν σαν τη βροχή!!
2.Επιτέλους να γίνουν πραγματικές μεταθέσεις σε ποσοστό μετακινουμένων ανά Α.Δ. τουλάχιστον 10% επί των κενών θέσεων, ενώ μετά από 15 έτη εκτός τόπου συμφερόντων να δίδεται άμεση μετάθεση στον ενδιαφερόμενο.
 Θεωρούμε πως το συνδικαλιστικό μας κίνημα πρέπει άμεσα να αναλάβει πρωτοβουλίες που θα δώσουν ελπίδα και θα αναπτερώσουν το ηθικό των ταλαιπωρημένων και αδικημένων συναδέλφων .
   Οι συνάδελφοι δε πρέπει να νιώθουν μόνοι και εγκαταλελειμμένοι και εμείς σαν Ένωση Λάρισας είμαστε στη διάθεση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για να τα καταφέρουμε!!


  
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                       ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Παράταση του χρόνου χορήγησης κανονικής άδειας έτους 2012


             Λάρισα 13 Φεβρουαρίου 2013

                                          
                                                          Π Ρ Ο Σ : Π.Ο.ΑΣ.Υ.
                                                                            Κοιν.:1. Α.Δ.Λάρισας
                                2.Μέλη Ε.Α.Λ.


  Λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών κατά το έτος 2012, τις συνεχείς αποσπάσεις στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών και στις Α.Δ. Έβρου, οι οποίες και συνεχίζονται , αγροτικές κινητοποιήσεις κλπ. , παρακαλούμε όπως με παρέμβασή σας ζητηθεί από το Αρχηγείο η παράταση του χρόνου χορήγησης κανονικής άδειας έτους 2012 ,έως και την 30 Απριλίου 2013 ,γεγονός που δε θα επηρεάσει τις προγραμματισμένες άδειες  Πάσχα του 2013.
   Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας στην οποία κοινοποιείται το παρόν παρακαλείται ,για τις τυχόν δικές της ενέργειες.   



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                           ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

                 
                                                                  

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Έκτακτη εισφορά 15 ευρώ



                                                      
                                                   Π Ρ Ο Σ : Μέλη Ε.Α.Λ.


Συναδέλφισες – Συνάδελφοι

   Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης μας, αποφασίστηκε όπως πραγματοποιηθεί  έκτακτη εισφορά ύψους  15 ευρώ από κάθε μέλος.
   Το ποσό αυτό θα κατανεμηθεί σε πέντε οικογένειες πρόωρα αδικοχαμένων συναδέλφων - μελών μας και ουδεμία σχέση έχει με τα δικαιούμενα από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου .
   Αποφασίστηκε ακόμη ότι σε περίπτωση μελλοντικού παρόμοιου δυσάρεστου γεγονότος, που όλοι απευχόμαστε, να γίνεται πάντα έκτακτη εισφορά ,το ύψος της οποίας θα ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ.
   Το ποσό των 15 ευρώ θα παρακρατηθεί με τη κράτηση β΄τριμήνου 2013 (μισθοδοσία Απριλίου) μέσω της Διαχείρισης Χρηματικού .
   Συναδέλφισες –Συνάδελφοι
  Τα τελευταία χρόνια το εισόδημά μας έχει μειωθεί δραματικά. Παρ’ όλα αυτά πιστεύουμε ότι αυτού του είδους η εισφορά θα πιάσει σίγουρα τόπο, διότι θα βοηθήσει οικογένειες οι οποίες έχουν χάσει ότι πολυτιμότερο στη ζωή τους, το στήριγμά τους……….
    

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                          ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ονομασία ανώνυμης οδού



                                                       Λάρισα 4 Φεβρουαρίου 2013

                                                   Π Ρ Ο Σ :  Τον Δήμαρχο Λαρισαίων
                                                                    κ. Κων/νο ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ

                                                   Κ Ο Ι Ν :  Αστυνομική Διεύθυνση
                                                                               Λ ά ρ ι σ α ς             
                                                                          ( Για ενημέρωση )

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
   Είναι γνωστό ότι η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας και γενικά το αστυνομικό συνδικαλιστικό κίνημα προσπαθεί εδώ και χρόνια για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας για όλους τους πολίτες της πόλεως μας και γενικότερα της χώρας μας.
   Δυστυχώς στον καθημερινό μας πόλεμο με τους κακοποιούς θρηνούμε διαρκώς συναδέλφους μας. Για το λόγο αυτό θα ήταν ύψιστη τιμή προς τους νεκρούς ήρωες του Σώματος μας η ονομασία της παράλληλης με το Αστυνομικό Μέγαρο, ανώνυμης οδού, από τη πλευρά της σκεπαστής αγοράς, σε οδό ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.
   Είμαστε στη διάθεση σας προκειμένου να συμβάλλουμε από τη πλευρά μας στην υλοποίηση της ανωτέρω απόφασης, εφόσον το επιθυμείτε.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                              ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Αστυνομικά Μέτρα κατά αγροτικές κινητοποιήσεις



                                                       Λάρισα 1 Φεβρουαρίου 2013

                                          Π Ρ Ο Σ : Aστυνομική Διεύθυνση Λ ά ρ ι σ α ς
                                          Κ Ο Ι Ν :  Π.Ο.ΑΣ.Υ

                     
Κύριε Διευθυντά
   Από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου έχουμε σε εξέλιξη δυναμικές αγροτικές κινητοποιήσεις. Για μια ακόμη φορά το μάχιμο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης καλείται να δώσει το καλύτερο εαυτό του, συνεπικουρούμενο από συναδέλφους της ΔΑΕ Θεσ/νικης και των όμορων Αστ.Δνσεων ,ώστε να βγουν εις πέρας τα μέτρα τάξεως & τροχαίας.
   Για να γίνει όμως αυτό οι συνάδελφοι έχουν υποστεί και συνεχίζουν να υπόκεινται σε μεγάλη ταλαιπωρία, ενώ η αστυνόμευση της πόλεως γίνεται μετ΄εμποδίων. Πιο συγκεκριμένα :
Α) Οι περισσότερες βάρδιες, ειδικά των ομάδων και των διμοιριών αλλά κάποιες φορές και των περιπολικών, εργάζονται ως επι το πλείστον περί τις δώδεκα (12) ώρες ημερησίως.
Β) Σε πολλές υπηρεσίες αλλά και στις ειδικές ομάδες (π.χ. τροχαία – ΟΠΚΕ – ΟΕΠΤΑ ) έχει να δοθεί ημερήσια ανάπαυση από τη περασμένη Κυριακή 29 Ιανουαρίου.
Γ) Το πολεοδομικό συγκρότημα του Δήμου Λαρισαίων αστυνομεύεται μόνο από ένα όχημα τάξεως (Α’ ΑΤ), καθώς το όχημα του Β’ ΑΤ είναι μονίμως σε σταθερό σημείο επί της ΠΑΘΕ. Ομοίως  και η ομάδα Ζ είναι μόνιμα απασχολημένη στην ενίσχυση του Τ.Τ. Λάρισας το οποίο για τη τροχονομική αστυνόμευση μόλις και μετά βίας διαθέτει το ανακριτικό όχημα, το οποίο στη κυριολεξία « δε παίρνει ανάσα ».
Δ) Τώρα φαίνεται σε όλο της το μεγαλείο η «γύμνια» μας, ως Υπηρεσία, όσον αφορά τα οχήματα. Οι συνάδελφοι δεν έχουν μόνο τη ταλαιπωρία τους αλλά αντιμετωπίζουν ανά πάσα στιγμή και το κίνδυνο να μείνουν στη μέση του πουθενά με το περιπολικό τους.
Κύριε Διευθυντά
   Αντιλαμβανόμαστε ως επαγγελματίες το μεγάλο βαθμό δυσκολίας των Αστυνομικών Μέτρων. Από τη πρώτη μέρα αγόγγυστα δώσαμε και εξακολουθούμε να δίνουμε, το καλύτερο εαυτό μας, ξεχνώντας τις όποιες φορές μας  έχει πληγώσει, άδικα, η Υπηρεσία. Αυτό είναι εξάλλου το καθήκον μας ως επαγγελματίες αστυνομικοί.
   Επειδή όμως δεν είμαστε μόνο «για μια μέρα» και οι αντοχές μας δεν είναι απεριόριστες, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τις ανωτέρω επισημάνσεις μας παρακαλούμε όπως :
1)      Να αποφεύγεται όσο το δυνατόν η καταπόνηση του προσωπικού με υπερεργασία. Γνωρίζουμε ότι με διαταγή σας  ζητήθηκε από τις Υπηρεσίες να σημειώνουν επ’ ακριβώς τις επιπλέον ώρες, αυτό όμως δε λύνει το πρόβλημα διότι ας σημειωθεί υπάρχουν κάποιες Υπηρεσίες που δε πρόλαβαν ακόμα να δώσουν  τα αδ.αλλαγής από Αθήνα (10/1) και Λειβαδιά (12/1)!
2)       Να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα των ημερησίων αναπαύσεων. Τουλάχιστον  μετά το νυχτερινό να δίνεται ρεπό για ξεκούραση των συναδέλφων. Με τις επικρατούσες συνθήκες αν οι κινητοποιήσεις συνεχισθούν ως έχουν, στο τέλος θα οφείλονται δεκάδες ρεπό και αδιαθ.αλλαγής και σε συνδυασμό με τα συσσωρευμένα υπόλοιπα των κανονικών αδειών, γιατί εννοείται ότι ούτε άδειες δίδονται τώρα, θα έχουμε στις Υπηρεσίες μια κατάσταση μη αναστρέψιμη.
3)      Να αποδεσμευτεί ,αν είναι δυνατόν, το όχημα του Β’ ΑΤ από τα μέτρα επί του ΠΑΘΕ. Δεν είναι δυνατόν ένα πολεοδομικό συγκρότημα άνω των 200.000 κατοίκων να αστυνομεύεται από ένα περιπολικό τάξης, όταν στατιστικά σε κάθε βάρδια έχουμε μόνο  για περιπτώσεις προσαγωγών και  θεώρησης γνησίων υπογραφής, ξέχωρα τα όποια άλλα σήματα – συμβάντα, τουλάχιστον 6 έως 8 περιπτώσεις.
4)      Να εξετασθεί το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η ΑΔ Λάρισας όσο διαρκούν τα μέτρα με έγχρωμα οχήματα από άλλες Αστ. Δνσεις, εκτός ΓΑΔΠΘ. Ο παμπάλαιος στόλος των οχημάτων δε μπορεί να λειτουργεί επι 24ωρου βάσεως και ήδη τα πρώτα προβλήματα έχουν φανεί.
Κύριε Διευθυντά
   Με πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης παρακαλούμε όπως αφού μελετήσετε τις αιτιάσεις και τις προτάσεις μας ,να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις προς όφελος του μάχιμου προσωπικού και κατ’ επέκταση των υπηρεσιών που με τόσο ζήλο αυτό παρέχει.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                      ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τακτικές μεταθέσεις 2013


                                                       Λάρισα 31 Ιανουαρίου 2013

                                                                                  Π Ρ Ο Σ :   Π.Ο.ΑΣ.Υ.               
                                                                      

« Στο ίδιο έργο θεατές »

   Μετά την……τεράστια ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας με έναν (1) Αστυνομικό κατά τις έκτακτες μεταθέσεις του 2012 και τις έντονες διαμαρτυρίες του συνόλου των πρωτοβάθμιων ενώσεων , αποφασίσθηκε η ενίσχυση της Λάρισας με τον εκπληκτικό αριθμό του ενός (1) βαθμοφόρου και των δύο (2) αστυφυλάκων!!!!
   Οι θέσεις των τακτικών μεταθέσεων θυμίζουν δελτίο Προπό (1 – 2) μόνο που αντί για το Χ υπάρχει το νούμερο 0 !!!
   Μάλλον δεν έγινε αντιληπτό ότι τέτοια «παιχνίδια» οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση της αστυνόμευσης στην επαρχία ,σε συνδυασμό με το αθρόο κύμα φυγής λόγω των οικονομικών μέτρων.    
  Ούτε καν η ενίσχυση των Α.Δ. Έβρου και στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης ,δεν προβλέφθηκε ,ώστε να μειωθεί ο αριθμός των μετακινούμενων συναδέλφων.
   Τα 140 κενά της Λάρισας τέλος του έτους θα έχουν φτάσει τα 180 περίπου. Πλέον οι νέοι συνάδελφοι με τόπο συμφερόντων τη Λάρισα , με τους ρυθμούς αυτούς ,μάλλον δε θα έρθουν ποτέ!!
   Μετά την οικονομική έρχεται πλέον και η οικογενειακή μας  καταστροφή μια που η μετάθεση στο σπίτι μας είναι όνειρο θερινής νυκτός.
 Προειδοποιούμε ότι δε θα ανεχθούμε τη συνέχιση του φαινομένου των αθρόων μεταθέσεων λόγω διαζυγίων και διαφόρων ασθενειών με αποτέλεσμα να καταλαμβάνονται θέσεις της επετηρίδας και συνάδελφοι στην Αθήνα ή τα νησιά να παραμένουν εγκλωβισμένοι.
   Χαιρετίζουμε τη μη συμμετοχή της Π.Ο.ΑΣ.Υ στο συμβούλιο μεταθέσεων και δηλώνουμε έτοιμοι για όποια επιπλέον αντίδραση αποφασισθεί.
« Αυτό το έργο πρέπει να τελειώσει »
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                     ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ




 

Τελευταίες αναρτήσεις