Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση - Συγχαρητήρια Επιστολή

Λάρισα 10 Ιανουαρίου 2014



   Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει για μια ακόμη φορά, τους συναδέλφους του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας για τον εντοπισμό και σύλληψη σε συνεργασία της Υ.Α.Λάρισας και του Α.Τ. Περιφέρειας 58χρονου αλλοδαπού ο οποίος μετέφερε με νταλίκα 12.000 φιάλες λαθραίων ποτών.
   Για ακόμη μία φορά αναδείχθηκε ο ζήλος με τον οποίο ασκούν τα καθήκοντα τους οι συνάδελφοι της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων. Έχουν προηγηθεί δεκάδες συλλήψεις όπως για μεταφορά λαθρομεταναστών, λαθραίων τσιγάρων, κλοπές οχημάτων και όλα αυτά σε συνδυασμό με τη καθημερινή άψογη τροχονομική αστυνόμευση του ΠΑΘΕ και ειδικότερα του κρίσιμου περάσματος της Κοιλάδας των Τεμπών, παρά τη μειωμένη δύναμη που διαθέτει.
   Με αφορμή την ανωτέρω σύλληψη, η οποία σε εποχές τεράστιας οικονομικής κρίσης, επιβάρυνε το  ελληνικό δημόσιο με διαφυγόντες δασμούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ, όπως και για κάθε άλλες παρόμοιες υποθέσεις που αφορούν παραβίαση του «Τελωνειακού Κώδικα», άποψη μας, η οποία θα υποβληθεί και στην Ομοσπονδία μας,  είναι ότι θα πρέπει οι εμπλεκόμενοι συνάδελφοι να επιβραβεύονται ηθικά και υλικά και από το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών, καθώς σε καμιά περίπτωση δεν λειτουργούν στα στενά υπηρεσιακά τους καθήκοντα.

                                                              

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις