Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

« Αστυνομικά Μέτρα κατά το ποδοσφαιρικό αγώνα Τύρναβος-Ολυμπιακός».

Λάρισα 22 Ιανουαρίου 2015

                                                                Πρός : Μ.Μ.Ε
        
Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει καταγγείλει τα Αστυνομικά Μέτρα σε γήπεδα και γενικότερα τη παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας σε αυτά.
   Με το πέρας όμως του ποδοσφαιρικού αγώνα Τύρναβος-ΟΣΦΠ και στο πλαίσιο της αντικειμενικής κρίσης σημειώνουμε ότι:
1.  Όλοι οι συνάδελφοι έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους και αξίζουν συγχαρητηρίων.
  1. Επιτέλους για πρώτη φορά, σε μέτρα με παρουσία τόσο πολλών αστυνομικών δυνάμεων, υπήρξε διοικητική μέριμνα με τη χρήση της Υπηρεσιακής καντίνας. 
  2. Παρά τη παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας και παρά τις όποιες προσπάθειες  για δημιουργία εκτρόπων, αυτό απετράπει με τη δυναμική και επαγγελματική επέμβαση των διμοιριών σε αγαστή συνεργασία με τις ομάδες ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ, προστατεύοντας τα ύψιστα αγαθά της ανθρώπινης ζωής και της ατομικής-δημόσιας περιουσίας.
  3. Τέλος σχετικά με ανακοίνωση προ του αγώνα, με αφορμή την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών των φιλοξενουμένων, δηλώνουμε ότι:
Ως Αστυνομικοί αναλαμβάνουμε την ευθύνη της υλοποίησης των αποφάσεων των προϊσταμένων μας και όπως αποδείξαμε, εκ’ του αποτελέσματος, τα καταφέραμε διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες. Αναρωτιόμαστε αξιότιμοι κ.κ. ιδιοκτήτες των ΠΑΕ πότε άραγε θα αναλάβετε τις ευθύνες σας ως Α.Ε. για τις μετακινήσεις των οπαδών σας
                                   
                                             ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                  ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις