Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«Αποδέσμευση οχημάτων από φύλαξη στόχων - Δωρεά 3.000 οχημάτων στην Ελληνική Αστυνομία »

Λάρισα 15  Μαρτίου 2015

                                            Π Ρ Ο Σ : Α.Ε.Α. Δνση Τεχνικής
                                                                      Υποστήριξης
                                                                (Μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)
                                                                                                            

   Για πολλοστή φορά γίναμε μάρτυρες εξαγγελιών, σχετικά με αποδέσμευση αστυνομικών και οχημάτων από τη φύλαξη διαφόρων στόχων, οι οποίες πιστεύουμε ότι επιτέλους θα υπάρξει η βούληση να γίνουν πραγματικότητα.
   Πρόσφατα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΕΑ, αποδεσμεύτηκε ικανός αριθμός  οχημάτων, τα οποία μαζί με τον αντίστοιχο αριθμό συναδέλφων, θα διατεθούν στη μάχη της καθημερινής αστυνόμευσης και λογικά τα οχήματα σε υπηρεσίες που έχουν  σοβαρό πρόβλημα.
   Για το σκοπό αυτό ζητούμε την ανακατανομή, τουλάχιστον, δύο (2) εκ’ των αποδεσμευμένων οχημάτων, στην Υπ. Ασφάλειας & στο ΤΔΝ Λάρισας.
   Επίσης στα πλαίσια της γενικής ανανέωσης του στόλου των οχημάτων ζητάμε να μάθουμε τι γίνεται με τη περιβόητη δωρεά των 3.000 οχημάτων από τη κυβέρνηση της Ν. Κορέας προς την Ελληνική Αστυνομία;
   Από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η συμφωνία είχε φτάσει σχεδόν στο τέλος της τόσο από πλευράς  προηγούμενης πολιτικής μας ηγεσίας, όσο και από πλευράς της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΑΕΑ.
   Εάν τα ανωτέρω δεν ισχύουν τότε κάποιοι μας είπαν ψέματα. Αν όμως ισχύουν τότε είναι μέγα ζήτημα η μη υλοποίηση της συμφωνίας την ώρα μάλιστα που το συντριπτικό ποσοστό των συναδέλφων εκτελεί υπηρεσία με διαλυμένα, κυριολεκτικά, οχήματα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.
   Αναμένουμε τις απαντήσεις των αρμοδίων, θεωρώντας ότι ειδικά το θέμα της δωρεάς είναι μείζονος σημασίας και θα πρέπει να τεθεί μετ’ επιτάσεως από την Ομοσπονδία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις