Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

« Αστυνομικά Μέτρα στο Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΛ »

Λάρισα 11 Μαρτίου 2015

                                                 Π Ρ Ο Σ : Ένωση Ποδοσφαιρικών
                                                                    Σωματείων Ν. Λάρισας
                                                  Κ Ο Ι Ν : Ως ο Πίνακας Αποδεκτών



 Αξιότιμοι Κύριοι ,
   Με έκπληξη διαβάσαμε το με Αριθμό Πρωτ.: 1207 από 10/3/2015 έγγραφο σας με το οποίο γίνεται γνωστοποίηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ότι τη Πέμπτη 12/3/15 & ώρα 15:15 στο γήπεδο AEL ARENA θα διεξαχθεί ο  Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΛ μεταξύ των ομάδων Αμπελωνιακός και Αχιλλέας Φαρσάλων.
   Ως εδώ θα σκεφθεί κάποιος όλα καλά. Γιορτή του αγνού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Αλλά η συνέχεια του εγγράφου μας ξάφνιασε: «……….Κατόπιν αιτήματος των δύο αγωνιζόμενων ομάδων και επειδή υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες για πρόκληση επεισοδίων ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων τόσο εντός όσο και στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, σας παρακαλούμε να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων………».
   Ξαφνικά η γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έγινε πόλεμος. Για μια ακόμα φορά η Ελληνική Αστυνομία καλείται «να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά». Με ένα απλό έγγραφο, βάζουμε το μαχαίρι στο λαιμό της Υπηρεσίας, αναστατώνεται η ζωή δεκάδων συναδέλφων, γιατί η υπηρεσία μας εκδίδεται σε εβδομαδιαία βάση και το βασικότερο κάποιοι επιχειρούν εντέχνως να διώξουν τις ευθύνες από πάνω τους.
Όχι Κύριοι ,
   Αν δε μπορείτε να διοργανώσετε μια γιορτή, όπως είναι ο τελικός κυπέλλου ΕΠΣΛ, μη τη διοργανώνεται. Ακυρώστε το παιχνίδι. Θέστε όλους προ των ευθυνών τους. Τέλος στην εύκολη λύση πετάμε τη μπάλα στην Αστυνομία και εμείς κάνουμε εκ’ του ασφαλούς υψηλή κριτική.  Το δόγμα «Αν όλα πάνε καλά κέρδισε το ποδόσφαιρο και το αθλητικό πνεύμα, αν κάτι πάει στραβά φταίει η Αστυνομία, εμείς είχαμε προειδοποιήσει» μας τελείωσε.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ !
                             

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ



Πίνακας Αποδεκτών :
1.     κ. Αναπληρωτή Υπουργό
 Προστασίας του Πολίτη
2.     κ. Υπουργό Αθλητισμού
3.     Ε.Π.Ο.
(Άπαντα τα ανωτ. δια της ΠΟΑΣΥ)

     4. ΜΜΕ-Μέλη μας

Τελευταίες αναρτήσεις