Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

« Εκτός έδρας αποζημίωση κατά τα μέτρα της Δ.Ε.Θ. »

Λάρισα 25 Αυγούστου 2015

                                                         Π Ρ Ο Σ :  Π.Ο.ΑΣ.Υ.
                                                      ( Υπόψη κ. ΠΑΝΤΑΖΗ )


  
               
   Κάθε χρόνο η Δ.Α. Λάρισας ενισχύει την Γ.Α.Δ. Θεσ/νικης με προσωπικό και μέσα κατά τη διάρκεια της Δ.Ε.Θ. Το έτος 2013 και παρά   τις διαβεβαιώσεις ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία των μετακινουμένων συναδέλφων, είχαμε σοβαρό ζήτημα με όσους  μετακινήθηκαν ως οδηγοί ή ως πληρώματα οχημάτων (ασφαλείας, τροχαίας, κτλ).
   Συγκεκριμένα λόγω του ότι η απόσταση της έδρας των Υπηρεσιών τους από τη Θεσσαλονίκη, είναι κάτω των 160 χιλιομέτρων,(154 χιλιόμετρα), σε συνδυασμό ότι η κίνηση τους γινόταν με υπηρεσιακά οχήματα, αυτοί δεν δικαιούνταν ολόκληρο το ποσό ως ημερήσια αποζημίωση αλλά μόλις  το 1/3 του ποσού!
  Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση είναι ότι για όλους, συμπεριλαμβανομένων και των ανωτέρω, η Υπηρεσία είχε μεριμνήσει να μισθώσει δωμάτια ξενοδοχείων για τη φιλοξενία τους.
  Προς αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων και κατά τα φετινά μέτρα της ΔΕΘ σας υπενθυμίζουμε το ζήτημα και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, ώστε όπως πέρυσι έτσι και φέτος, τα μέτρα της ΔΕΘ να χαρακτηριστούν για όλες τις δυνάμεις (ασφάλειας, τάξης, τροχαίας, διμοιρίες, ΟΠΚΕ-ΟΕΠΤΑ) ως ευρείας κλίμακας.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  

ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ



Τελευταίες αναρτήσεις