Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας με τον Υπεύθυνο Τομέα Εσωτερικών & Δημοσίας Τάξεως της Νέας Δημοκρατίας κ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ Σίμο

Λάρισα 4 Σεπτεμβρίου 2015

                                            Π Ρ Ο Σ : 1) Μ.Μ.Ε.
                                                              2) ΠΟΑΣΥ


   Τη Πέμπτη 3-9-2015 η Ένωση μας αποδεχόμενη σχετικό αίτημα συναντήθηκε στα γραφεία της με τον Υπεύθυνο Τομέα Εσωτερικών & Δημοσίας Τάξεως της Νέας Δημοκρατίας κ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ Σίμο.
   Ενημερώθηκε σχετικά με τα τρέχοντα θεσμικά ζητήματα (κώδικας μεταθέσεων, ασφαλιστικό, υπόλοιπο απόφασης του ΣτΕ, κλπ.), ενώ επιδόθηκε και σχετικό υπόμνημα.
   Μας ανέφερε καθώς δεν υπάρχουν δημοσιοοικονομικά  περιθώρια, ότι δε πρόκειται να δώσει ψεύτικες υποσχέσεις, ενώ συμφώνησε απόλυτα με όλα σχεδόν τα θεσμικά και προπαντός με αυτά που έχουν μηδενικό κόστος όπως π.χ. ο Κώδικας Μεταθέσεων. Από τη πλευρά μας έγινε μνεία ότι η Ομοσπονδία μας έχει έμπειρο στελεχιακό δυναμικό και βιώσιμες προτάσεις για όλα τα ζητήματα και θα πρέπει η συνεργασία με το συνδικαλιστικό κίνημα να είναι στενή.
   Στη συνάντηση παρευρέθη ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας και μέλη του δ.σ., καθώς και ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Μάξιμος.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  

ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ





Τελευταίες αναρτήσεις