Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

« Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας με υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ & τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος κ. ΧΡΗΣΤΙΔΗ Παύλο »

Λάρισα 13 Σεπτεμβρίου 2015

                                            Π Ρ Ο Σ : 1) Μ.Μ.Ε.
                                                              2) ΠΟΑΣΥ



   Τη Παρασκευή 11-9-2015 η Ένωση μας αποδεχόμενη σχετικό αίτημα συναντήθηκε στα γραφεία της με κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο υποψήφιος βουλευτής, πρώην συνδικαλιστής και συνάδελφος, κ. ΤΟΛΙΚΑΣ Μιχάλης.
   Έγινε ενημέρωση σχετικά με τα τρέχοντα θεσμικά ζητήματα (κώδικας μεταθέσεων, ασφαλιστικό, απόφαση του ΣτΕ, κλπ.).
   Κατόπιν, απογευματινές ώρες, στο Dinani Palace Hotel, έγινε συνάντηση με τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. ΧΡΗΣΤΙΔΗ Παύλο, παρουσία και του προαναφερθέντος υποψηφίου βουλευτού. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης και εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών φορέων των Αξιωματικών της Ελ. Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.
   Ζητήθηκαν και μας δόθηκαν δεσμεύσεις για θεσμικά ζητήματα όπως ο Κώδικας Μεταθέσεων, αλλά κάναμε και ειδική μνεία στο Νόμο 3865/2010, ο οποίος διέπει το ασφαλιστικό μας, και μας δηλώθηκε ότι θα διαφυλαχθεί «ως κόρη οφθαλμού», για τον επιπλέον λόγο ότι είναι δημιούργημα της δικής τους κυβέρνησης.
   Από τη πλευρά μας τονίσθηκε, για ακόμη μια φορά, ότι η Ομοσπονδία μας έχει έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, με συνδυασμό βιώσιμων προτάσεων και λύσεων, για όλα τα ζητήματα, ενώ θα πρέπει η συνεργασία με το συνδικαλιστικό κίνημα να είναι στενή προς όφελος όλων.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις