Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

« Αποσπάσεις στην Ειδομένη-Κιλκίς »

                                                       Λάρισα 19 Φεβρουαρίου 2016

                                                                          Π Ρ Ο Σ : 1) Μέλη Ε.Α.Λ.
                                                                                            2) Π.Ο.ΑΣ.Υ.


   Με την υπ΄αριθ. 6001/7/5675-β από 18-2-2016 διαταγή το Α.Ε.Α. διατάσσει την απόσπαση πενήντα(50) συναδέλφων ,μεταξύ των οποίων και τέσσερις (4) συνάδελφοι από τη Δ.Α.Λάρισας.
   Για μια ακόμη φορά η διαταγή σχετικά με το χρόνο λήψης των Φ/Π από τους μετακινούμενους Αστυνομικούς ,
είναι όχι απλά ασαφής αλλά αναγράφοντας σε αυτή σχετικά με το χρονικό διάστημα της απόφασης «…από λήψεως παρούσης έως και 29/2/2016..»,πιέζουν αφάνταστα τις υφιστάμενες Υπηρεσίες.
  Η Δ.Α.Λάρισας βάσει της ανωτέρω διαταγής αξίωσε να δοθεί αυθημερόν Φ/Π στους μετακινούμενους συναδέλφους κατά παράβαση του άρθρου 23 του Π.Δ.100/2003, ώστε αυτοί να παρουσιαστούν αυθημερόν στη Δ.Α.Κιλκίς.
  Κατόπιν έντονων και ευλόγων παραπόνων που δέχθηκε το Σωματείο μας, έγινε άμεσα τηλεφωνική παρέμβαση του Προέδρου τόσο στο Α.Ε.Α. όσο και στη Δ.Α. Κιλκίς, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το αυτονόητο και το νόμιμο. Δηλαδή χορήγηση Φ/Π σήμερα 19/2 και αναχώρηση-άφιξη στη Δ.Α.Κιλκίς αύριο 20/2.
  Δυστυχώς αποδεικνύεται, για μία ακόμα φορά, ότι η Υπηρεσία σε αρκετές περιπτώσεις έκδοσης παρόμοιων διαταγών, δεν λαμβάνει καθόλου υπόψη το συνάδελφο και την οικογένεια του. Αποδεικνύεται όμως και κάτι ακόμα. Ότι τα ζητήματα πολλές φορές λύνονται με μια απλή τηλεφωνική επικοινωνία, κάτι βέβαια που ουδέποτε έπραξε η Δ.Α. Λάρισας, καλυπτόμενη πίσω από μια ασαφή διαταγή του ΑΕΑ.
   Ελπίζουμε και θα αγωνιστούμε, με την αλλαγή Ηγεσίας να επέλθει και αλλαγή νοοτροπίας και επιτέλους ο συνάδελφος και κατ’ επέκταση η οικογένεια του, να αντιμετωπίζονται με ανθρωπιά και όχι ως απλοί αριθμοί. Ας γίνει επιτέλους κατανοητό ότι:
Δεν υπάρχουν αστυνομικοί μιας χρήσεως !!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Τελευταίες αναρτήσεις