Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Τελετή βράβευσης παιδιών συναδέλφων και ειδική εκδήλωση για τα 25 χρόνια της Ε.Α.Λ.

  Λάρισα 6 Ιανουαρίου 2017


ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.
Κοιν.:Μέλη Ε.Α.Λ.


  Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017,στο ξενοδοχείο IMPERIAL εκδήλωσή της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, στην οποία τιμήθηκαν τα παιδιά Αστυνομικών που πέτυχαν το σχολικό έτος 2015-2016 την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ-ΤΕΙ & Στρατιωτικές Σχολές. Η εκδήλωση είχε δύο σκέλη. Στο δεύτερο μέρος της τιμήθηκαν τα 25 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας. Τιμήθηκαν στα πρόσωπα των κ.κ. Σελιωνη Κων)νου και Αργυρόπουλου Βασιλείου όλοι οι παλιοί συνδικαλιστές πρωτεργάτες του τοπικού συνδικαλιστικού κινήματος, οι πρώην πρόεδροι κ.κ. Αντωνίου Κων/νος και Τολικας Μιχαήλ, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Ρηγόπουλος Ευάγγελος καθώς και ο συνάδελφος Μητρόπουλος Χρήστος για τη δημιουργία του blog της Ένωσης.
   Προβλήθηκε βίντεο με ντοκουμέντα από τα πρώτα συνδικαλιστικά βήματα ως τις μέρες μας. Από τη παρανομία και τις διώξεις, στη νομιμότητα και τη καταξίωση του Αστυνομικού Συνδικαλιστικού Κινήματος. Επίσης παρουσιάσθηκε το επετειακό γραμματόσημο της Ένωσης που έγινε με τη συνεργασία των ΕΛΤΑ. 
  Την εκδήλωση τίμησαν με, τη παρουσία τους εκτός από τους επιτυχόντες μαθητές και τα μέλη των οικογενειών τους, ο εκπρόσωπος της Ι.Μ. Λαρίσης & Τυρναβου Πανοσιολογιώτατος πατήρ Βαρθολομαίος, οι βουλευτές κ.κ. Χαρακόπουλος και Κέλλας, ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλομπάτσιος, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας πρωτοδικών κ. Μαγκούτας, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας υποστράτηγος κ. Κοτσιάφτης, οι Αστυνομικοί Διευθυντές Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων, ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ κ. Κουλιάκης, σύσσωμο το ΔΣ της ΕΑΛ,το προεδρείο των αποστράτων Αστυνομικών και αρκετοί συνάδελφοι στην αποστρατεία και στην ενέργεια. 
 Τέλος ευχαριστούμε δημόσια την εταιρεία μεταφορών Sarantis Trans για τη χορηγία της όσον αφορά την αγορά των αναμνηστικών δώρων για τους επιτυχόντες μαθητές καθώς και την εταιρεία ΣΟΥΚΟΣ Robots για τη προσφορά των αναμνηστικών πλακετών.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ             ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


    


































Τελευταίες αναρτήσεις