Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

« Πραγματοποίηση του Ετήσιου Μνημόσυνου Υπέρ Πεσόντων κατά την εκτέλεση του Καθήκοντος Αστυνομικών ».

                                                                                         Λάρισα 19 Φεβρουαρίου 2017

   Η  Ένωση Αστυνομικών Λάρισας πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:30, επιμνημόσυνη δέηση στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου  και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας, εις Μνήμη των θανόντων εν ώρα Υπηρεσίας Αστυνομικών. Κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής τιμήθηκε ο επ’ ανδραγαθία Υ)Α’ ΚΙΛΙΡΓΙΩΤΗΣ Ιωάννης, ο οποίος τον Μάιο του 2010, μετά από ένοπλη συμπλοκή με ληστές, τραυματίστηκε βαρύτατα.
   Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο βουλευτής κ. ΚΕΛΛΑΣ Χρήστος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ Κωνσταντίνος,
ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Απόστολος, ο Γ.Ε.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ. ΚΟΤΣΙΑΦΤΗΣ Δημήτριος, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος κ. ΖΕΡΒΑΚΗΣ Δημόκριτος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Λάρισας Ταξίαρχος κ. ΑΓΑΚΟΣ Γεώργιος, , ο Γ.Γ. της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κης & Ελ. Αστυνομίας, Εκπρόσωπος του Α.Τ.Α., καθώς επίσης πολίτες και συνάδελφοι, στην ενέργεια και στην αποστρατεία. Τιμές για μια ακόμη φορά απέδωσε η μπάντα του Δήμου Λαρισαίων, τον οποίο και ευχαριστούμε δημόσια. Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση στη λέσχη (3ος όροφος) του Μεγάρου.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                            ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ





Τελευταίες αναρτήσεις