Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Φιλανθρωπικό τουρνουά Μπάσκετ.

                                                                          Λάρισα  09 Δεκεμβρίου 2017.


                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Πραγματοποιήθηκε εχθές 8 Δεκεμβρίου 2017 φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Λάρισας (πρώην Ακαδημία) με την συμμετοχή των ομάδων Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ,Ένωση Αστυνομικών Μαγνησίας και Ένωση Αστυνομικών Νοτίων Δωδεκανήσων.Το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς την προσπάθεια του σωματείου μας εκτός από τις ομάδες που συμμετείχαν στήριξαν αρκετοί πολίτες  οι οποίοι με την παρουσία τους συνετέλεσαν στο να συγκεντρωθεί ένα αρκετά ικανό χρηματικό ποσό προς ενίσχυση του θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων  ‘’ ΑΡΙΣΤΕΥΣ ’’. Διεξήχθησαν τέσσερις συναρπαστικοί αγώνες στα πλαίσια του ευ αγωνίζεστε όπου, την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα της Λάρισας, την δεύτερη η ομάδα των Δωδεκανήσων, την τρίτη η ομάδα της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου και την τέταρτη η ομάδα της Μαγνησίας.
Η ένωση μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια, όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση του τουρνουά και ιδιαίτερα, τους παίχτες των τεσσάρων ομάδων για τον ενθουσιασμό και το θέαμα που πρόσφεραν. Το Σ.Μ αγορά, τα τυροκομικά ΜΠΙΖΙΟΣ καθώς και τον ιδιώτη κ. ΣΥΝΤΕΤΑ  Βασίλειο για την ευγενική χορηγία ικανού χρηματικού ποσού. Επίσης ευχαριστούμε την πάντα παρούσα Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε .
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, του ΙΡΑ Τ.Δ. Λάρισας τους οποίους ευχαριστούμε καθώς και τον Δήμο Λαρισαίων που παραχώρησε το γηπέδο.
    Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ.ΠΑΙΔΗΣ Αθανάσιος καί Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. ΚΩΣΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος. Από την φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ. ΚΟΤΣΙΑΦΤΗΣ Δημήτριος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας Ταξίαρχος κ. ΑΓΑΚΟΣ Γεώργιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας ταξίαρχος κ.Ιωάννης ΤΟΛΙΑΣ, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λάρισας κ.ΤΣΙΩΡΑΣ Χρήστος.  Από συνδικαλιστικά όργανα και φορείς 
 ο ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας κ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αγάπιος,, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος με το Δ.Σ της Ε.Α.Λ., οι Πρόεδροι των Ενώσεων Αστυνομικών Νοτίου Αιγαίου και Μαγνησίας κ.κ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ και ΔΙΧΤΑΣ Ανάργυρος, ο αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ και μέλος του Δ.Σ του ιδρύματος εξοχών της ΕΛ.ΑΣ κ. ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος , ο Πρόεδρος Τοπικής Διοίκησης του ΙΡΑ Λάρισας κ. ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Αχιλλέας, ο Πρόεδρος Τοπικής Διοίκησης του ΙΡΑ Μαγνησίας κ. ΚΑΡΚΑΛΗΣ Στέφανος , ενώ την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ» εκπροσώπησαν ο κ. Δημήτριος ΜΑΝΔΑΛΩΖΗΣ Διευθυντής Λειτουργίας και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας κα Ειρήνη ΖΑΒΡΙΔΟΥ.
      Για μια ακόμη φορά η Ένωση μας συναισθανόμενη τις δυσκολίες της εποχής διέδωσε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο δείχνοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού.


                                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
                                     Ο                                                                 Ο
                            ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                 ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                         ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ















Τελευταίες αναρτήσεις