Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή Βασιλόπιτας στα αστυνομικά τμήματα της Δ.Α. Λάρισας

    
Τα κατά τόπους αστυνομικά Τμήματα της ΔΑ Λάρισας επισκέφθηκε το σωματείο μας για να ευχηθεί έναν προς έναν στους συναδέλφους μας για το νέο έτος. Ευχαριστούμε τους Διοικητές των τμημάτων που ανταποκρίθηκαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να περατώσουμε επιτυχημένα την κοπή πίτας στα κατά τόπους τμήματα. 



■ Για την ομάδα ΟΠΚΕ εκοψε την τελευταία πίτα του έτους η ΕΑΛ την 16/02/2018. 
Η ομάδα διοργάνωσε την εκδήλωση σε γνωστό κέντρο της πόλης. Το προεδρείο  εκπροσώπησε ο Ειδικός Γραμματέας Ζίκος Χρήστος και ο Ταμίας Αναγνώστου Ηλίας. Παρευρέθησαν επίσης ο ΓΕΠΑΔ  Θεσσαλίας Υποστράτηγος Τόλιας Ιωάννης, ο ΔΑ Λάρισας Ταξίαρχος κ. Καραπιπέρης Βασίλειος , ο Υποδιευθυντής Ασφαλείας και Γ.Γ. της Ε.ΑΞΙ.Α.Π. θεσσαλίας Υποδιευθυντής κ. Βασιλείου Γεώργιος, ο ε.α.Υποστράτηγος Αγάκος Γεώργιος και τα μέλη του Δ.Σ. Τηγανής Νικόλαος και Γεωργαντάς Δήμος.
  Πρίν την κοπή της πίτας ο  Δ/τής  της ομάδας απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρώην διοικητή Ο.Π.Κ.Ε.  Α/Α' κ. Γεωργαντά Δήμο. 
  Ευχάριστη εκπληξημας περίμενε όταν ο Γιώργος, μέλος της ομάδας, σε ανύποπτη στιγμή ανέβηκε στην πίστα και εκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του Σάσα για να ακούσει από τα χείλη της το ΝΑΙ καταχειροκροτούμενοι απο το σύνολο του μαγαζιού. Ευχόμαστε στα παιδιά να ζήσουν πάντα ευτυχισμένοι και η ώρα η καλή.       
    Στους συναδέλφους ευχόμαστε υγεία προσωπική και οικογενειακή και πάντα επιτυχίες.







■  Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 η Μόνιμη Διμοιρία Λάρισας έκοψε την καθιερωμένη πίτα σε γνωστό χώρο της πόλης. Συμμετείχε το σύνολο του προσωπικού ενώ από το προεδρείο της ΕΑΛ  παραβρέθηκαν ο  Ειδ. Γραμμ. Ζίκος Χρήστος και ο Ταμίας Αναγνώστου Ηλίας . Από την φυσική ηγεσία ο Ταξίαρχος Καραπιπέρης Βασίλειος, ο Υποστράτηγος Τόλιας Ιωάννης, ο επικεφαλής των Διμοιριών θεσσαλίας και μέλος του Δ.Σ. ΕΑΛ Α/Α' κ.Γεωργαντάς Δήμος. Τους παρευρισκόμενους υποδέχτηκε ο Επικεφαλής της  Διμοιρίας αστυνόμος Τσιαδήμος Κων/νος .
Το κέφι αμείωτο και η διάθεση για διασκέδαση αστείρευτη , μάρτυρες της σύμπνοιας και συναδελφικότητας μεταξύ των συναδέλφων της Διμοιρίας. 
Το Δ.Σ. της Ε.Α.Λ. εύχεται στους συναδέλφους και στις οικογένειές τους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη προσωπική και οικογενειακή.







■Σε γνωστό κεντρο διασκέδασης  της Λάρισας την 10 Φεβρουαρίου 2018 το ενοποιημένο πλεον Αστυνομικο Τμήμα Λάρισας έκοψε την καθιερωμένη πίτα μέσα σε ζεστό και συνάδελφικό κλίμα. Το κέφι και ο χορός ήταν αμείωτα καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Το σωματείο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος αυτού Νταβούρας Αθανάσιος.
 Το Δ.Σ της Ε.Α.Λ. εύχεται καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και ευτυχία σε ολο το προσωπικό και στις οικογένειές τους.

                   



   
 ■  Την 9 Φεβρουαρίου 2018 σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της περιοχής πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Α.Τ. Τυρνάβου παρουσία του Δημάρχου της πόλης κ. Σαρχώση  Παναγιώτη, ο οποίος μαζί με τον Διοικητή του Τμήματος Αστυνόμο Α' κ.Μπίρδα Σεραφείμ και τον Ταμία της Σωματείου  Αναγνώστου Ηλία κόψανε την πίτα ευχόμενοι υγεία στο προσωπικό. Με την παρουσία τους τίμησαν τους συναδέλφους  οι Διοικητές που πέρασαν από το Α.Τ. την τελευταία 7ετία και   μέλη του Δ.Σ . Παρών στην εκδήλωση το σύνολο σχεδόν του προσωπικού με τις οικογένειές τους ενώ η βραδιά κύλησε με αμείωτο κέφι και πολύ καλή διάθεση. 
Η Ένωση μας εύχεται στο προσωπικό του Α.Τ Τυρνάβου καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.










■ Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας έκοψε την καθιερωμένη πίτα σε αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης. Συμμετείχε το σύνολο του προσωπικού ενώ από πλευράς σωματείου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Νταβούρας Αθανάσιος και ο Γενικός Γραμματέας Μαντζανής Γεώργιος και μέλη του Δ.Σ. , απο την Ε.ΑΞΙΑ. Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Πρόεδρος Χαρακόπουλος Αγάπιος και ο Ταμίας Καλούσιος Χρήστος   που έκοψαν την βασιλόπιτα μαζί με τον Δ.Α. Ταξίαρχο κ.Καραπιπέρη Βασίλειο και τον Διοικητή κ. Καφετζή Σεραφείμ. Το κέφι ο χορός και η διάθεση για διασκέδαση κράτησε όλη την βραδιά και οι συνάδελφοι αντάλλαξαν θερμές ευχές για την καινούργια χρονιά. Το Δ.Σ. της Ε.Α.Λ. εύχεται στους συναδέλφους τού Τ.Τ.Λάρισας και στις οικογένειές τους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη  προσωπική και οικογενειακή.







■ Σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας η Υ.Α.Λ. εκοψε την καθιερωμένη πίτα παρουσία σχεδόν όλου του προσωπικού της υπηρεσίας. Τούς παριστάμενους ΓΕ.Π.Α.Δ.Θ.  Υποστράτηγο Τόλια Ιωάννη και  Δ.Α Λάρισας Ταξίαρχο  κΚαραπιπέρη  Βασίλειο, τον οΠρόεδρο και  τα μέλη του σωματείου μας και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας κ. Χαρακόπουλο Αγάπιο υποδέχτηκε ο Διοικητής Αστυν. Υποδιευθυντής κ.Βασιλείου Γεώργιος.    Το προσωπικό αντάλλαξε ευχές μέσα σε καλό και συναδελφικό κλίμα.Η Ένωσή μας εύχεται σε όλους τους συναδέλφους τής Υ.Α.Λ. καλή χρονιά με υγεία στους ίδιους και στις οικογένειές τους.









■  Στην έδρα της υπηρεσίας του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων την 6 Φεβρουαρίου 2018 έλαβε χώρα εκδήλωση κοπής πίτας.
Παρευρέθησαν το σύνολο των συναδέλφων που υπηρετεί σε αυτή την υπηρεσία ενώ από πλευράς της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας παρευρέθησαν ο Αντιπρόεδρος Θελούρας Ιωάννης,ο Γενικός Γραμματέας  Μαντζανής Γεώργιος και τα μέλη αυτού Ζησάκης Γεώργιος και Τηγανής Νικόλαος . Μέσα σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα αντηλλάγησαν ευχές. Το σωματείο μας εύχεται στους συναδέλφους τού Τ.Τ. ΑΥΤ/ΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ και στις οικογένειές τους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη προκειμένου να ανταπεξέρθουν στην δύσκολη και ιδιαιτέρως σημαντική αποστολή της Τροχαίας Αστυνόμευσης του Εθνικού Οδικού Δικτύου.












Την 3 Φεβρουαρίου 2018 έκοψε η ένωσή μας  την καθιερωμένη πίτα για το προσωπικό του R.T. 100 της Δ.Α Λάρισας παρουσία του Διευθυντή Αστυνομίας Λάρισας Ταξίαρχου κ Καραπιπέρη Βασίλειου και του Προέδρου  του σωματείου μας  Νταβούρα Αθανάσιου . Αντηλλάγησαν ευχές για την καινούργια χρονιά σε πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα. Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας εύχεται σε όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτό το δύσκολο και νευραλγικό τομέα της υπηρεσίας καθώς και στις οικογένειές τους καλή δημιουργική και με υγεία νέα χρονιά.








■  Την 2 Φεβρουαρίου 2018 το Α.Τ Κιλελέρ έκοψε την πίτα σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της πόλης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος συναδέλφων οι οποίοι καλωσόρισαν τον Πρόεδρο Νταβούρα Αθανάσιο και τον Αντιπρόεδρο Θελούρα Ιωάννη που εκπροσώπησαν την Ε.Α.Λ. Από πλευράς φυσικής ηγεσίας παρευρέθηκε ο Α' Υποδιευθυντής της Δ.Α Λάρισας  κ.Σκριάπας Ιωάννης. Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές και διασκέδασαν. Το σωματείο μας εύχεται στους συναδέλφους τού Α.Τ Κιλελέρ και στις οικογένειές τους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία προσωπική και οικογενειακή.




■    1 Φεβρουαρίου 2018. Κόψαμε  την πρώτη πίτα της νεοσυσταθείσας  υπηρεσίας  Άμεση Δράση Λάρισας (στην υπηρεσία ανήκουν εκτός των περιπολικών και η ομάδα  ΔΙ.ΑΣ ) σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της πόλης  όπου κανόνισαν οι συνάδελφοι  τον χορό τους. Η αίθουσα κατακλύστηκε από τους υπηρετούντες συναδέλφους .
Την πίτα έκοψαν  ο ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας υποστράτηγος Τόλιας Ιωάννης, ο  Δ.Α Λάρισας ταξίαρχος κ.Καραπιπέρης Βασίλειος, ο Διοικητής της και μέλος του Δ.Σ. Αστυνόμος/Α' κ.Γεωργαντάς Δήμος και ο Πρόεδρος του σωματείου μας Νταβούρας  Αθανάσιος.
Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους και στις οικογένειές τους να έχουν υγεία πρόοδο προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.





■  Κόψαμε την Βασιλόπιτα το Σάββατο 27/01/2018  στο κέντρο διασκέδασης Μύλος 1927 όπου   διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον ετήσιο  χορό του  το γυναικείο αστυνομικό προσωπικό  τής Δ.Α Λάρισας παρουσία του ΓΕΠΑΔ ΘεσσαλίαςΥποστράτηγο Τόλια Ιωάννη. Την ΕΑΛ  εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Θελούρας Ιωάννης και ο Ειδικός Γραμματέας Ζίκος Χρήστος.  Το κέφι παρέμεινε αμείωτο όλη την βραδιά και οι συμμετέχοντες  είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να ξεφύγουν από την υπηρεσιακή καθημερινότητα. Η Ε.Α.Λ. εύχεται σε όλες τις συναδέλφισσες καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και δύναμη προκειμένου να ανταπεξέρθουν στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελούν.
  













■   Την 26 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Παρασκευή τελέστηκε αγιασμός  στο νεοσυσταθέν  Α.Τ.Τεμπών και η Ένωσή μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους συναδέλφους του Τμήματος.
Βραβεύτηκαν οι :
1) Δήμαρχος Τεμπών κ.Κολλάτος από το Διοικητή του Α.Τ. Τεμπών, Α/Α κ. Χαρισμανίδη, για τη συνεχή στήριξη του Δήμου στο προσωπικό του Τμήματος.
2) Ο επιχειρηματίας κ. Βαλαβάνης από το Πρόεδρο της ΕΑΛ, για τη δωρεά ενός περιπολικού 4χ4, για τις ανάγκες του Τμήματος, μετά από ενέργειες του Σωματείου.
3) Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παροχής ιδιωτικής ασφάλειας PST Hellas Security, κ.Ταντσιουρας για την ολοκληρωμένη εγκατάσταση συστήματος καταγραφής μετά από ενέργειες του Σωματείου.
 Παρευρέθηκαν , στην πρώτη επίσημη εμφάνιση ως ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας ο υποστράτηγος κ. Τόλιας ο ταξίαρχος της ΔΑ Λάρισας κ. Γατσουνιάς, καθώς και το σύνολο των υπηρετούντων συναδέλφων στο Τμήμα.  Η Ε.Α.Λ. θα συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό όλων των συναδέλφων με όλες της τις δυνάμεις για την συνεχόμενη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των μελών της. Ευχόμαστε στους συναδέλφους τού  Α.Τ.Τεμπών καλή δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες νέα χρονιά.






     







            ■  Η καθιερωμένη κοπή πίτας του Ά.Τ Αγιάς την  26/01/2018 και οι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για την νέα χρονιά.Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Α.Τ Αγιάς όπου εκτός από το σύνολο του προσωπικού και τον Διοικητή αυτού Α/Ά Βλαχογιάννη Βασίλειο παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Αγιάς  Τσιώνης Στυλιανός, ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Αγιάς Μπατζόλας Ζάχος και ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αγιάς Σκαρκάλης Χρήστος. Το σωματείο μας εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Θελούρας Ιωάννης και ο Γενικός Γραμματέας Μαντζανής Γεώργιος. Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Ρωμανός.
 Το Δ.Σ τής Ε.Α.Λ. εύχεται σε όλους τους συναδέλφους του Α.Τ Αγιάς καλή χρονιά με υγεία προσωπική και οικογενειακή





■   Για ακόμη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  την 26/01/2018 η εκδήλωση κοπής πίτας του Α.Τ Ελασσόνας σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων στην πόλη της Ελασσόνας. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι τοπικές αρχές της πόλεως, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων,πλήθος συναδέλφων και πολιτών ενώ παραβρέθηκε  σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Α.Λ. Η βραδιά κύλησε με πλούσιο κέφι χορό και διασκέδαση σε άριστο κλίμα.
 Το Δ.Σ τής Ε.Α.Λ. εύχεται σε όλους τους συναδέλφους του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος  και στις οικογένειές τους καλή χρονιά με υγεία,ατομική και οικογενειακή πρόοδο και ευημερία.









■    Την Παρασκευή (19/01/2018),  με την παρουσία συνόλου του προσωπικού του Α.Τ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ, του αντιδημάρχου Φαρσάλων κ. Δημ. Μπαμπανίκα του διοικητή κ. Γκούμα, υποδ. κ. Σακκά και του πρόεδρου αστυνομικών υπαλλήλων ν. Λάρισας κ. Νταβούρας, καθώς και μελών του ΔΣ της ΕΑΛ οι οποίοι εξήραν το έργο που επιτελούν οι συνάδελφοι και ευχήθηκαν  υγεία προσωπική και οικογενειακή   . Τυχερός για το 2018 ο αρχιφύλακας Ιωάννου, καθώς βρήκε το φλουρί και κέρδισε μια εικόνα του Αγίου Αρτεμίου (προστάτη της Αστυνομίας), όπως επίσης και 3 ρεπό από την υπηρεσία. Η βραδιά συνεχίστηκε στην ταβέρνα «Τα πλατάνια» στο Ναρθάκι Φαρσάλων. 









Συνεχίζεται..

Τελευταίες αναρτήσεις