Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση



Λάρισα 6 Φεβρουαρίου  2018

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

   Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει τους συναδέλφους του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας οι οποίοι ενώ ήταν διατεθειμένοι σε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, κατάφεραν και συνέλαβαν άτομο το οποίο μετέφερε με το Ι.Χ. όχημα του ποσότητα κάνναβης άνω των (66) κιλών.
                               
   Η ανωτέρω επιτυχία, που μόνο τυχαία δεν είναι, έρχεται σε συνέχεια προηγουμένων επιτυχιών όπως υποθέσεις μαστροπείας, ναρκωτικών, απάτης κα. Οφείλεται δε στον επαγγελματισμό, το φιλότιμο και τη μεθοδική δουλειά, όλων των συναδέλφων της Υπηρεσίας αυτής.
   Με την ευκαιρία αυτής της μεγάλης επιτυχίας οφείλουμε να συγχαρούμε τους συναδέλφους της ΟΠΚΕ, οι οποίοι με τη συνεργασία περιπολικού του ΑΤ Κιλελέρ και λόγω της παρατηρητικότητας και της επιμονής τους, κατόρθωσαν να ανακαλύψουν σε αποθηκευτικό χώρο ποσότητα κάνναβης 2,5 περίπου κιλών.
   Για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως οι Αστυνομικοί των Περιφερειακών Αστυνομικών Υπηρεσιών δεν είναι μόνο για τα διάφορα Μέτρα της Λάρισας.
   Καλούμε το νέο Διευθυντή Αστυνομίας Λάρισας, να εμφυσήσει ένα νέο πνεύμα στις Υπηρεσίες του Νομού μας, αποδεσμεύοντας συναδέλφους από περιττά και ανούσια Αστυνομικά Μέτρα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα δυναμικής και ουσιαστικής αστυνόμευσης σε όλη τη Περιφέρεια, προς όφελος της Ασφάλειας των Πολιτών….
   Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, ως Σωματείο δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη μας.

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



             ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                     ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις