Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Νέα επιτυχία του Τμ. Δίωξης Ναρκωτικών της Υ.Α.Λάρισας

Λάρισα 13 Μαΐου  2020 

                 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υ.Α. Λάρισας, για τη σύλληψη ενός ζεύγους αλλοδαπών εμπόρων ναρκωτικών, στην Αθήνα, που είχαν στη κατοχή τους ένα (1) κιλό ηρωίνη.(Δελτίο Τύπου του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας)
Οι συνάδελφοι της Υ.Α. Λάρισας, αλλά και γενικότερα της ΔΑ Λάρισας όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δεν έπαψαν ούτε στιγμή τον αγώνα τους για κοινωνική ειρήνη και ασφάλεια.
Από τη κρίση του Έβρου όπου από τους πρώτους εντός ελαχίστων ωρών αναχώρησαν από τις οικίες τους για την όριο γραμμή, ως τη πανδημία του covid-19 όπου ακόμη και τώρα μάχονται άοκνα έχοντας ουσιαστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο.
Δυστυχώς όμως ο χρόνος κυλά και η περίφημη αναγνώριση των θυσιών μας, εκφρασμένη δια στόματος Πρωθυπουργού ακόμα αγνοείται. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε επαίτες ενός επιδόματος. Εκτελούμε με επαγγελματισμό και αυτοθυσία το καθήκον μας .
Περιμένουμε από τη Κυβέρνηση και ειδικότερα από το Πρωθυπουργό να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αναγνωρίζοντας τις θυσίες μας και τους κόπους μας, κάνοντας πράξη τις δημόσιες δεσμεύσεις τους.
Είμαστε περήφανοι και έχουμε το θάρρος να κοιτάμε κατάματα τη κοινωνία!!!

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε……..

Τελευταίες αναρτήσεις