Σελίδες

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Επίθεση σε περιπολικό της Άμεσης Δράσης στο λόφο Φρουρίου

 Λάρισα, 4η Σεπτεμβρίου 2022

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου 2022, το πλήρωμα περιπολικού του Τμήματος Άμεσης Δράσης στην περιοχή του Φρουρίου .

Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός δύο συναδέλφων. Ένας στο πρόσωπο από γροθιές, προφανώς και με χρήση σιδερογροθιάς ή άλλου αντικείμενου, ενώ ο άλλος με κάταγμα στο χέρι.  Όταν σε χτυπάνε 30 άτομα τότε από καθαρή τύχη και από επαγγελματισμό γλιτώνεις τα χειρότερα. Δόξα τω Θεώ οι συνάδελφοί μας τα είχαν και τα δύο.

   

Αν κάποιοι ονειρεύονται μέσα στην ιδεολογική τους παραζάλη άβατα στο κέντρο της Λάρισας, έχοντας ως προμετωπίδα τη βία, είναι βαθιά γελασμένοι.  Είμαστε υπερήφανοι για το επάγγελμά μας καθώς και για τα θεαματικά αποτελέσματα στον τομέα της ασφάλειας των συμπολιτών μας.

Σε μια δημοκρατία είναι αδιανόητο κάποια ακραία στοιχεία να θέλουν να περάσουν ιδεολογίες και απόψεις μέσω της ανομίας και του τραμπουκισμού !! Οι Συνάδελφοί μας εργάζονται αδιάκοπα με σθένος, αυταπάρνηση και επαγγελματισμό για την προστασία των Πολιτών και σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουν να προσφέρουν απρόσκοπτα στο κοινωνικό σύνολο.

Αναμένουμε την καταδίκη αυτής της εγκληματικής ενέργειας από όλους τους παράγοντες της πόλης μας.


«Όπως το σώμα, όταν στερηθεί την ψυχή πεθαίνει, έτσι και η πόλη, όταν δεν υπάρχουν νόμοι, καταλύεται»

Αριστοτέλης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.