Προτάσεις για τη βελτίωση των Διατάξεων του κώδικα μεταθέσεων


                                                                         Λάρισα 26 Μαΐου 2013
                                                                          Π Ρ Ο Σ : Π.Ο.ΑΣ.Υ.


   Ενόψει του καθορισμού των θέσεων για τις έκτακτες μεταθέσεις του έτους 2013 ,σας επανυποβάλλουμε την ανωτέρω σχετική με τις προτάσεις μας σχετικά με αλλαγές επί του Κώδικα Μεταθέσεων προς όφελος των συναδέλφων μας και οι οποίοι υπηρετούν μακριά από το τόπο συμφερόντων τους.
   Αναμένουμε το σχετικό πόρισμα της επιτροπής για το Κώδικα Μεταθέσεων, που έχει συσταθεί στην Ομοσπονδία μας.
   Για κανένα λόγο οι έκτακτες μεταθέσεις δε πρέπει να γίνουν δίχως να έχουν κατατεθεί οι προτάσεις μας σχετικά με το θέμα.
  Καταλαβαίνουμε τα τεράστια ανοιχτά μέτωπα όπως π.χ. το Νέο Μισθολόγιο ,που αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε ως Ομοσπονδία να αντιμετωπίσουμε, όμως δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε σε ισχύ ένα διάτρητο Κώδικα Μεταθέσεων ο οποίος σε συνδυασμό με τις ελάχιστες θέσεις μεταθέσεων για όλη την επικράτεια και τη δυσχερή οικονομική κατάσταση έχει φέρει πολλούς συναδέλφους μας σε απόγνωση καθώς βλέπουν ότι μια μετάθεση στο τόπο τους έχει εξελιχθεί σε «όνειρο θερινής νυκτός».
   Από τη πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να συνεισφέρουμε, όπως και έχουμε πράξει ως τώρα, όπου μας ζητηθεί. 


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ              ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ