Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Παιδικές Κατασκηνώσεις

Λάρισα 24 Ιανουαρίου 2014

Προς: Μέλη ΕΑΛ
                                                                      

   Την 23/1/2014 αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης μας συναντήθηκε με το δήμαρχο Αγιάς κ. ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ. Εκφράσαμε τις ευχαριστίες μας προς το Δήμο Αγιάς για την αγαστή πολυεπίπεδη συνεργασία του με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα προς όφελος της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.
   Κατά τη συνάντηση εκτός των άλλων,  τέθηκε από το Σωματείο μας η συμμετοχή παιδιών των αστυνομικών στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου, οι οποίες βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή Στομίου.
   Το αίτημα μας έγινε άμεσα αποδεκτό και κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο της κατασκήνωσης σας γνωρίζουμε ότι:
-     Αφορά παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών. Όσα γεννήθηκαν δηλαδή από το 1998 έως και το 2008.
-        Υπάρχουν τέσσερις (4) κατασκηνωτικές περίοδοι, η κάθε μια διάρκειας δέκα (10) ημερών, συν μια ακόμα για παιδιά ΑΜΕΑ.
-       Δηλώσεις συμμετοχής έως 31 Μαρτίου 2014 στα γραφεία του Σωματείου. Μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις και τα μη μέλη μας καθώς και οι πολιτικοί υπάλληλοι. Καταβάλλουμε προσπάθειες και πιστεύουμε πως με τη καλή συνεργασία που υπάρχει με τον αρμόδιο , ότι όλες οι αιτήσεις θα ικανοποιηθούν.
-     Η επιλογή κατασκηνωτικής περιόδου θα γίνει αργότερα, σε συνεργασία με τους υπευθύνους της κατασκήνωσης και θα είναι σε συνάρτηση της διαθεσιμότητας σε κάθε περίοδο ανάλογα με τη συμμετοχή που θα υπάρξει.
-         Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί είναι μόνο 30 ευρώ/περίοδο.
   Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή τη προσπάθεια του Σωματείου μας, η οποία πιστεύουμε ότι θα έχει την ανάλογη επιτυχία, προς όφελος των παιδιών και των οικογενειών τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις