Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Eνίσχυση Γ.Α.Δ.Θ. για την 81η ΔΕΘ-Εκτός έδρας αποζημίωση μετακινούμενων συναδέλφων.

Λάρισα 9 Σεπτεμβρίου 2016
         
      ΠΡΟΣ:Μέλη Ε.Α.Λ.

  Το Σωματείο μας είναι το μοναδικό ίσως στην επικράτεια, που από τη πρώτη στιγμή, όπου και εντοπίστηκε το πρόβλημα με το τρόπο αποζημίωσης των συναδέλφων εξαιτίας της μείωσης των ήμερων της ευρείας κλίμακας στη ΔΕΘ. Αποτέλεσμα ήταν οι μετακινούμενοι συνάδελφοι με υπηρεσιακά οχήματα, να αποζημιώνονται με το 1)3 του πόσου των εκτός έδρας, ζημιώνοντας τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.
   Επιτέλους φέτος οι διαμαρτυρίες μας και η μεγίστη ανάδειξη του προβλήματος από τη Π.Ο.ΑΣ.Υ έφεραν απτά αποτελέσματα. Αντικαταστάθηκε με εντολή κ.ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας το πλήρωμα του περιπολικού ασφάλειας, ενώ οι δικυκλιστές τροχονόμοι μετά από παρέμβαση του κ. Αρχηγού θα ενισχύσουν μόνο κατά τις ήμερες ευρείας κλίμακας.
   Κατόπιν παρέμβασης του κ. ΓΕΑΒΕ λύθηκε επίσης το απλό πλην όμως πολύ ουσιαστικό ζήτημα και η διμοιρία θα έχει μαζί της συνοδευτικό όχημα για τη μεταφορά των σάκων του προσωπικού της, εξασφαλίζοντας έτσι άνετο και ασφαλές ταξίδι.
   Αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι προσπάθειες του Σωματείου μας και της Ομοσπονδίας είναι δυναμικές και αφορούν όλο το φάσμα των προβλημάτων των Συναδέλφων. Όπως επίσης ότι, τουλάχιστον στη παρούσα φάση,  έχουμε στα ύπατα αξιώματα της Φυσικής μας Ηγεσίας, Στρατηγούς που όχι μόνο "ακούν" τα προβλήματα, αλλά είναι πρόθυμοι να δώσουν λύσεις. Είναι επίσης "ηλίου φαεινότερων" ότι πολλά ζητήματα θα είχαν άμεση λύση αν κάποιοι δεν ήταν κρυπτόμενοι πίσω από το γράμμα των διαταγών και ενημέρωναν άμεσα για τα προβλήματα του προσωπικού.
   Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συνεχίζει τον καθημερινό της αγώνα προς όφελος των Συναδέλφων.
   
ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ !!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                  ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις