Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

                            Λάρισα 5 Απριλίου 2017

                                     ΠΡΟΣ: 1) Μέλη Ε.Α.Λ.
                                                   2) Μ.Μ.Ε.
                           
                                              


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
   Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία,  η τακτική  αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας υπέρ της Τράπεζας Αίματος της ΕΛ.ΑΣ.. Η ανταπόκριση των συναδέλφων υπήρξε για ακόμη μια φορά μεγάλη, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν (63) μονάδες αίματος.   
   Το Σωματείο μας διοργανώνει δύο (2) τακτικές αιμοδοσίες, τη μια κάθε Οκτώβριο τιμώντας την εορτή του Προστάτη Αγίου μας και την άλλη πριν την εορτή του Πάσχα. Ανάλογα δε με τις ανάγκες και μετά από αίτημα του τοπικού Κέντρου Αιμοδοσίας, διοργανώνει και έκτακτες αιμοδοσίες. Συνολικά προσφέρουμε στη τράπεζα αίματος του Σώματος (250) και πλέον μονάδες αίματος κατ’ έτος!
   Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τη διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, για την άψογη πολυετή συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους οι οποίοι αφιέρωσαν δέκα λεπτά από το χρόνο τους δίνοντας ζωή με το αίμα τους.
   Κάνουμε έκκληση  σε όσα  μέλη του Σωματείου και  συμπολίτες  μας δεν έχουν δώσει αίμα, να γίνουν άμεσα εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στο συνάνθρωπο τους!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ           ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                    ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ