Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Ενέργειες της Ένωσης προς όφελος της υγιεινής και της ασφάλειας των συναδέλφων

      Το νεοσύστατο Α.Τ. Τεμπών επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΕΑΛ συνοδευόμενος από τον Ταμία αυτής  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ηλία . Σκοπός της επίσκεψης ήταν , η επίβλεψη εργασιών τοποθέτησης καμερών ασφαλείας και καταγραφικού  που αποσκοπούν στην ασφάλεια των συναδέλφων οι οποίοι εκτελούν Υπηρεσία στο απομακρυσμένο και απομονωμένο αυτό Τμήμα.
     Είχε προηγηθεί επικοινωνία του Διοικητή  του Τμήματος Αστυνόμο Α’  κ. ΧΑΡΙΣΜΑΝΙΔΗ Πρόδρομο με μέλος του Προεδρείου , όπου ενημέρωσε για τον προβληματισμό του πάνω στο θέμα της ασφάλειας  των  εκτελούντων υπηρεσία συναδέλφων, καθώς και για διάφορα άλλα ζητήματα που αφορούν την καλή λειτουργία της Υπηρεσίας.  Άμεσα από την Ένωση αναζητήθηκε  λύση στο θέμα της εγκατάστασης κλειστού κυκλώματος  ασφαλείας. 
    Ο ιδιοκτήτης εταιρείας συστημάτων ασφαλείας ΤΑΝΤΣΙΟΥΡΑΣ Κωνσταντίνος μετά από παρέμβαση μας, ανέλαβε υπό τη μορφή χορηγίας, την εγκατάσταση μετά το Α.Τ.  Τυρνάβου και στο Α.Τ. Τεμπών, 6 καμερών υψηλής ανάλυσης καθώς και 8θέσιου καταγραφικού, αφού προηγήθηκε η απαραίτητη έγκριση της αρμόδιας διεύθυνσης του Α.Ε.Α.  Ταυτόχρονα ο δωρητής
δήλωσε τη συνεχή παρουσία της εταιρείας του και σε μελλοντικές δράσεις της Ένωσης.
  Ο πρόεδρος σε συνομιλία με τον Διοικητή, ευχαρίστησε αυτόν για το ενδιαφέρον που δείχνει για τους συναδέλφους,  αναφέροντας ότι τέτοιες παρουσίες αξιωματικών συμβάλλουν στην αλλαγή νοοτροπιών και κατεστημένων,  έχουν δε θετικό αντίκτυπο στο ηθικό  των  συναδέλφων.
Η Ένωση συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης των περιφερειακών υπηρεσιών. Σε λίγες μέρες θα παραδοθεί στο ΑΤ Τεμπών και περιπολικό τύπου 4χ4, δωρεά κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της Ένωσης, για την οποία και θα υπάρξει ενημέρωση με νεώτερο έγγραφο μας....




ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




          ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                         ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ






Τελευταίες αναρτήσεις