Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


         ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

  Πραγματοποιήθηκε εχθές 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού μεγάρου Λάρισας η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας.
 Στη Συνέλευση είχε προσκληθεί και παρέστη ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας ο Ταμίας κ.ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος ο οποίος ενημέρωσε το σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο μας ,ενώ μέσω skype ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών Θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ.ΠΑΝΤΑΖΗΣ Βασίλειος έκανε αναλυτική ενημέρωση και έδωσε χρηστικές απαντήσεις σε συναδέλφους όσον αφορά τις οικονομικές και συνταξιοδοτικές εξελίξεις καθώς και τις εξελίξεις σχετικά με το νέο μισθολόγιο. Επίσης παρέστησαν κατόπιν προσκλήσεως ο Α.Δ κος Μπούτσικας και ο Υ\Α κος Αβρυλιώτης εκ μέρους του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. οι οποίοι ανέλυσαν και απάντησαν σε ερωτήματα σχετικά με την χορήγηση βοηθημάτων, την χορήγηση του εφάπαξ και γενικά τον τρόπο λειτουργίας και τους σκοπούς του συγκεκριμένου ταμείου. Στην Γενική Συνέλευση παραβρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ του Ιδρύματος εξοχών της ΕΛ.ΑΣ κος Μητσικος ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά τις οικονομικές ενισχύσεις οι οποίες δίνονται από το ίδρυμα καθώς και τον τρόπο λειτουργίας κατά τους θερινούς μήνες των παιδικών εξοχών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ΓΕ.Π.Α.Δ.Θ. Υπ\γος κος Τόλιας Ιωάννης ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας κ.κ Χαρακόπουλος και Βασιλείου αντίστοιχα καθώς και πλήθος συναδέλφων.
  Από το Γενικό Γραμματέα της Ένωσης παρουσιάστηκε ο Διοικητικός απολογισμός της Ένωσης και από τον Ταμία παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός ,οι οποίοι εγκρίθηκαν από το σώμα.

                                   Ο                                                                                        Ο

                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


           ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                       ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ






Τελευταίες αναρτήσεις