Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Προσφορά τροφίμων στους πληγέντες της επαρχίας Φαρσάλων



Λάρισα 22-09-2020

 Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νταβούρα Αθανάσιο και τον Γενικό Γραμματέα Θελούρα Ιωάννη, επισκέφτηκε σήμερα (22-9-2020) το Δημαρχείο Φαρσάλων, όπου παρέδωσε τρόφιμα τα οποία αγοράστηκαν μέσω του Ταμείου Αλληλοβοήθειας της Ένωσης, για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών της περιοχής.

     

  Τα τρόφιμα παρέλαβε επιτροπή με επικεφαλής το Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Εσκίογλου Ιορδάνη, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δαμιανού Κωνσταντίνου καθώς και των Αντιδημάρχων κας Χατζηπλή Σοφίας και κ. Γκατζόγια Γεωργίου. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας για τη πρωτοβουλία της, ενώ εξήρε το έργο των αστυνομικών του ΑΤ Φαρσάλων, κατά τη διάρκεια της θεομηνίας "Ιανός".

 Ακολούθησε επίσκεψη στο ΑΤ Φαρσάλων όπου παραδόθηκε ποσότητα εμφιαλωμένου νερού, έγινε συζήτηση με τους συναδέλφους, για διάφορα προβλήματα που ανέκυψαν από τη θεομηνία, όπως η έλλειψη γεννήτριας, ενώ εκφράστηκαν και οι ευχαριστίες προς την Ένωση για τις έως τώρα παρεμβάσεις της.

  Το Σωματείο στέκεται αρωγός στους συναδέλφους του Α.Τ. Φαρσάλων τους οποίους συγχαίρει για τον επαγγελματισμό και την αίσθηση του καθήκοντος. Ευχόμαστε γρήγορη και σωστή αποκατάσταση των ζημιών ενώ εκφράζουμε τα δημόσια συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της πρωτοφανούς θεομηνίας. 


 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος                                       ΘΕΛΟΥΡΑΣ Ιωάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Τελευταίες αναρτήσεις