Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Ασφαλής αστυνομικός - ασφαλής πολίτης

 

Λάρισα 10 Νοεμβρίου 2020

Το Σωματείο μας από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του covid 19 προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων (Δωρεά για αγορά εξοπλισμού από το Επιμελητήριο  Λάρισας , Επιχειρήσεις με είδη εργασίας στο πλευρό των αστυνομικών  ,  Δωρεά Ιατροφαρμακευτικού Υλικού ).Με την εμφάνιση του δεύτερου κύματος έγκαιρα με ανακοίνωση μας ζητήσαμε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με κύριο αυτό της τοποθέτησης plexiglass

Όντως από τα αρμόδια γραφεία της ΔΑ Λάρισας κινήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες. Δυστυχώς όμως το Αρχηγείο επέλεξε για το θέμα αυτό μια διαδικασία η οποία, αν μη τι άλλο, χαρακτηρίζεται χρονοβόρα. Ως Σωματείο το απλό θα ήταν μια καταγγελτική ανακοίνωση. Οι συνάδελφοι όμως θα συνέχιζαν να είναι εκτεθειμένοι στο κίνδυνο. 

Αποφασίσαμε λοιπόν να απευθυνθούμε σε χορηγό, οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, εξασφαλίζοντας (16) plexiglass τα οποία τοποθετήθηκαν ήδη σε ανάλογα γραφεία. 

                   

Επίσης στα πλαίσια της ασφαλούς εκτέλεσης Υπηρεσίας από τους συναδέλφους, σε συνεννόηση με τον κ. Κωνσταντίνο Ταντσιούρα, ιδιοκτήτη της εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας PST Hellas Security εξασφαλίσαμε ως δωρεά και έχει γίνει ήδη εγκατάσταση στο γραφείο διαβατηρίων επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, σύστημα ασφαλείας με (6) κάμερες και καταγραφικό.

      



Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας δηλώνει παρούσα στο πλευρό των συναδέλφων αυτές τις δύσκολες ώρες με έργα.

Συνεχίζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Τελευταίες αναρτήσεις