Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Αρχαιρεσίες Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας

 

Λάρισα 22 Φεβρουαρίου 2022

 

                                                   Π Ρ Ο Σ : Μέλη Ε.Α.Λ.

 

Συνάδελφοι,

   Σας ενημερώνουμε ότι στο έκτακτο ΔΣ, το οποίο έλαβε χώρα σήμερα

 (22-2-2022), προκηρύχθηκαν οι Αρχαιρεσίες της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, με ημερομηνία διεξαγωγής τους τη Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022.





   Δυστυχώς παρόλη τη προσπάθεια του Προεδρείου της Ένωσης, όλο το προηγούμενο διάστημα και ενώ είχε ζητηθεί από τη παράταξη ΔΥΠΛΑ,  να στηρίξει ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο, αυτό δεν επιτεύχθηκε.

Συνάδελφοι,

   Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας από το ΔΣ της 17ης Δεκεμβρίου έχει ενημερώσει ξεκάθαρα όλους τους συναδέλφους, ότι οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν εντός του μηνός Μαρτίου, με το αδιάβλητο σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, ζητώντας παράλληλα από τη παράταξη ΔΥΠΛΑ τη στήριξη της προσπάθειας για ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο.

   Μετά λοιπόν από τα ανωτέρω ενημερώνουμε ότι τη Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 24:00, λήγει η προθεσμία υποβολής των παραταξιακών ψηφοδελτίων.

 

 

 

Συνάδελφοι,

   Είναι οι τελευταίες εκλογές που θα κληθείτε να ψηφίσετε ξεχωριστά ψηφοδέλτια. Οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν υποχρεωτικά με ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, σύμφωνα με το νέο εκλογικό νόμο.

   Ως Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας θα συνεχίσουμε αταλάντευτα το έργο μας, μέχρι τη τελευταία στιγμή, προς όφελος όχι μόνο των εκατοντάδων μελών του Σωματείου, αλλά και της κοινωνίας που υπηρετούμε.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Τελευταίες αναρτήσεις