Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Ετήσια Τακτική - Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας.

  Λάρισα την 15/03/2022

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα 15 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00 διαδικτυακά η Ετήσια Τακτική - Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας. 




Η Γενική Συνέλευση πριν την έναρξη των εργασιών και μετά από πρόταση του προέδρου του Δ.Σ  Νταβούρα Αθανάσιου, εξέλεξε τριμελές Προεδρείο ως ορίζεται από το καταστατικό , τους εξαίρετους συναδέλφους :

Πρόεδρος           ΛΙΑΚΟΥ Αφροδίτη
Γραμματέας       ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ Γεώργιος
Αντιπρόεδρος     ΖΗΛΙΟΥΔΗΣ Πασχάλης
όλοι τους με πολύχρονη ενεργή υπηρεσία στα συνδικαλιστικά δρώμενα του νομού μας.




 α)Διενεργήθηκε ψηφοφορία  για την ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια των εκλογών της 18ης   Μαρτίου και εξελέγησαν αλφαβητικά οι:

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ    Αντώνιος
ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ       Άγγελος
ΚΑΤΗΓΙΑΝΝΗΣ      Ιωάννης

β) Από τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Θελούρα Ιωάννη παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε από την Συνέλευση η έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ.  



γ) Ο Ειδικός Γραμματέας επί θεμάτων Οικονομικού Αναγνώστου Ηλίας παρουσίασε τον απολογισμό και ισολογισμό του περασμένου έτους και τον προϋπολογισμού του επόμενου έτους όπως προτάθηκε από τον Ταμία Χρυσαφούδη Χρυσάφη και έλαβαν έγκριση   από το σώμα. 
 



Παρουσιάστηκε  η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του Δ.Σ. όπως αυτή συντάχθηκε και υπογράφηκε από τα μέλη της 

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ Νικολέτα
ΚΑΡΥΩΤΗ   Φώτιο
ΣΤΑΜΟΥΛΗ Κωνσταντίνο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Τελευταίες αναρτήσεις