Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Ετήσια Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας



 Λάρισα 26 Δεκεμβρίου 2022 


 Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Σωματείου μας στο κέντρο διασκέδασης ΜΥΛΟΣ 1927 στην Λάρισα.         

         

Η αίθουσα του Μύλου γέμισε από συναδέλφους, φίλους και πολίτες της Λάρισας, τιμώντας έτσι με την πολυπληθή παρουσία τους το Σωματείο μας.

 

 Το μουσικό σχήμα του Μύλου κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες αμείωτο το κέφι και την ζωντάνια των παρευρισκομένων ,σε μια βραδιά γεμάτη κέφι και διασκέδαση,

 .             

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης και  τους δωροθέτες..  



Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του κέντρου διασκέδασης Μύλος 1927 για την άψογη συνεργασία. 

               

Το σωματείο μας, με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Ένωσης, μετά από πρόταση του Προέδρου μας ,δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη και το κοινωνικό του πρόσωπο, θα διαθέσει όπως κάθε χρόνο το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ , αυτή τη χρονιά προς ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, ενώ τα υπόλοιπα έσοδα θα ενισχύσουν το Ταμείο Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας του Σωματείου.



Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους Συναδέλφους, αλλά και τους πολίτες που παρέστησαν και ενίσχυσαν με αυτόν τον τρόπο την επίτευξη των σκοπών του Σωματείου μας. 
Ευχόμαστε σε όλους , καλή Πρωτοχρονιά και το νέο έτος ας πλημυρίσει τις καρδιές μας με περισσότερη αγάπη, συναδελφικότητα και πίστη στα ιδανικά της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ        Ο Γεν.Γραμματέας ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΛΟΥΡΑΣ







                                                   




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Τελευταίες αναρτήσεις