Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Κοπή Βασιλόπιτας στα αστυνομικά Τμήματα της Δ.Α. Λάρισας



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το σωματείο μας επισκέπτεται τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα της ΔΑ Λάρισας  για να ευχηθεί στους συναδέλφους μας για το νέο έτος. Ευχαριστούμε τους Διοικητές και το προσωπικό των τμημάτων που μας δίνουν και φέτος την δυνατότητα να περατώσουμε επιτυχημένα την κοπή πίτας στα κατά τόπους τμήματα.


■ Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων

Η πρώτη πίτα της χρονιάς κόπηκε στην έδρα της υπηρεσίας του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων την 23/01/2019 . Μία καλή ευκαιρία για ανταλλαγή ευχών και συζήτηση με τους συναδέλφους.
Χρόνια πολλά.
















■ Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας


25/01/2019. Το προσωπικό όλων των γραφείων καθώς και της Ο.Π.Κ.Ε αντάλλαξε ευχές σε γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Λάρισας.

Χαλαρές συζητήσεις και χαμόγελα συνέθεταν  μία υπέροχη ατμόσφαιρα.
Καλή χρονιά με επιτυχίες!









■ Α.Τ. Φαρσάλων

Το Σάββατο  (26/01/2018) απογευματινές ώρες κόψαμε την Βασιλόπιτα στο τμήμα Φαρσάλων. Το παρών έδωσαν όλοι οι συνάδελφοι ενώ ακολούθησε γλέντι σε ταβέρνα της περιοχής παρουσία των οικογενειών τους με χορό ως τις πρώτες πρωινές ώρες.
 Ευχαριστούμε για την φιλοξενία . Καλή Χρονιά.
















■  Α.Τ. Κιλελέρ

Την 1 Φεβρουαρίου 2018 το Α.Τ Κιλελέρ έκοψε την πίτα σε γνωστή ταβέρνα της πόλης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος συναδέλφων οι οποίοι καλωσόρισαν το προεδρείο και την τοπική Υπηρεσιακή Ηγεσία. Το σωματείο μας εύχεται στους συναδέλφους τού Α.Τ Κιλελέρ και στις οικογένειές τους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία προσωπική και οικογενειακή.
















■ Κόψαμε την Βασιλόπιτα το Σάββατο 02/01/2018 στο κέντρο διασκέδασης starz όπου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον ετήσιο χορό του το γυναικείο αστυνομικό προσωπικό τής Δ.Α Λάρισας παρουσία του Αντιπροέδρου μας Θελούρα Ιωάννη και της  Υπηρεσιακής Ηγεσίας . Η Ε.Α.Λ. εύχεται σε όλες τις συναδέλφισσες καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και δύναμη προκειμένου να ανταπεξέρθουν στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελούν.








Τελευταίες αναρτήσεις