Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Οργή και θλίψη - Κοινή Ανακοίνωση ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ


Οργή και θλίψη διακατέχει σήμερα όλο το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την δολοφονική επίθεση εις βάρος του συναδέλφου μας που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του και ελπίζουμε χωρίς μοιραία κατάληξη.

Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό να διακόψει άμεσα σήμερα όλα τα πρωταθλήματα σε κάθε άθλημα, έως ότου σταματήσει η εγκληματική δραστηριότητα όλων αυτών των υποκειμένων.
Καλούμε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να σταματήσουν από ταύτης τη διάθεση αστυνομικών δυνάμεων για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.
Με έναν αστυνομικό να χαροπαλεύει και την οικογένειά του, αλλά και όλους εμάς να αγωνιούμε για τη ζωή του, καμία δικαιολογία δεν γίνεται αποδεκτή.
Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα και να αναζητήσει τις ευθύνες, όσο ψηλά και αν αυτές υπάρχουν.
Καλούμε τα πολιτικά κόμματα, τους αθλητικούς φορείς, τα Μ.Μ.Ε. και την κοινωνία των πολιτών να φωνάξουν ¨ΩΣ ΕΔΩ¨, ενώνοντας τη φωνή τους με τη δική μας, όπως έχουν πράξει και σε άλλες περιπτώσεις.
Τέλος, καλούμε όλους να προσευχηθούν μαζί μας για τη ζωή του με δολοφονική πρόθεση τραυματισθέντος συναδέλφου μας. Ελπίζουμε να ξεπεράσει τον κίνδυνο και το αίμα που έχασε να είναι το τελευταίο που χύνεται, από έναν εργαζόμενο που η Πολιτεία αρνείται πεισματικά να του αναγνωρίσει ότι το επάγγελμα του είναι επικίνδυνο και αρέσκεται στη διανομή φιλοδωρημάτων.

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Τελευταίες αναρτήσεις