Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Ετήσια Χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας

 

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση – Χοροεσπερίδα του Σωματείου μας στο κέντρο εκδηλώσεων «ΑΣΤΕΡΑΣ».

Η αίθουσα του «ΑΣΤΕΡΑ» κατακλείστηκε από συναδέλφους, φίλους και πολίτες της Λάρισας, τιμώντας έτσι το Σωματείο μας, με την παρουσία τους. (Σχετικό Δημοσίευμα – ανάρτηση Οnlarissa.gr με φωνογραφικό υλικό της εκδήλωσης ΕΔΩ )

Το μουσικό σχήμα - συγκρότημα της Γιώτα Γρίβα με την παρουσία και των Κώστα Αντωνίου, Γιώργου Χακτσή και Ζήση Τσολακίδη, κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες το κέφι στα ύψη, σε μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση και χορό.


















Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης και τους δωροθέτες της λαχειοφόρου μας.



ΟΙ ΚΛΗΡΩΘΕΝΤΕΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΦΟΡΟΥ
Σημείωση: Τα δώρα που δεν διατέθηκαν, θα παραμείνουν στη διάθεσή σας στο γραφείο της Ένωσης, πρωινές ώρες (Γ. Παπανδρέου αριθ. 14- 2ος όροφος) μέχρι 29/02/2024.



Το σωματείο μας, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και μετά από πρόταση του Προέδρου μας, δείχνοντας την αλληλεγγύη και το κοινωνικό του πρόσωπο, από τα έσοδα της λαχειοφόρου της βραδιάς θα αγοράσει και θα κάνει δωρεά ένα ειδικό μηχάνημα για την περιοδοντική θεραπεία των ασθενών με καρκίνο του στόματος αξίας €400 και επίσης, για ακόμη μια χρονιά, θα διαθέσει το χρηματικό ποσό των €500, προς ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, ενώ τα υπόλοιπα έσοδα θα ενισχύσουν το Ταμείο Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας του Σωματείου.



Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους Συναδέλφους, τους επισήμους προσκεκλημένους μας, αλλά και τους πολίτες που παρέστησαν και ενίσχυσαν με αυτόν τον τρόπο την επίτευξη των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχόμαστε σε όλους, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και μακροθυμία.

Το νέο έτος «2024» ας πλημυρίσει τις καρδιές μας με περισσότερη αγάπη, συναδελφικότητα και πίστη στα ιδανικά της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

 





Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ        Ο Γεν. Γραμματέας ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΛΟΥΡΑΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Τελευταίες αναρτήσεις