Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

«Αστυνόμευση σεισμόπληκτων περιοχών»

 

 

    Λάρισα  12 Απριλίου 2021


 Ένα μήνα και πλέον μετά το καταστροφικό σεισμό που χτύπησε τη περιοχή μας παρατηρούμε ότι συνεχίζεται η διάθεση μέτρων τάξης, ασφαλείας και τροχαίας, με σχεδόν τον ίδιο αριθμό δυνάμεων  που διατέθηκαν την πρώτη μέρα της καταστροφής.




 Για ευνόητους λόγους δε θα αναφερθούμε στον ακριβή αριθμό περιπολικών και ατόμων όπως και το που κινούνται σε καθημερινή βάση. 

 Μπορούμε ωστόσο  να επισημάνουμε ότι η συνέχιση διάθεσης περιπολικών από τη μόνιμη Διμοιρία , το Τ.Α.Δ. , την  Ο.Π.Κ.Ε, την Υ.Α.Λ., και από περιφερειακά Α.Τ., οι συνάδελφοι των οποίων διανύουν καθημερινά δεκάδες χιλιόμετρα προς εκτέλεση υπηρεσίας με ότι αυτό συνεπάγεται, δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται επ' αόριστον.

 Από την πρώτη στιγμή, παρά τα τεράστια προβλήματα με την παράλληλη αστυνόμευση των δύο σταθμών διοδίων επί του οδικού άξονα  Π.Α.Θ.Ε. ,το προσωπικό της Δ.Α. Λάρισας χωρίς καμία ενίσχυση ανταποκρίθηκε άψογα στα καθήκοντα και την αποστολή του.

 Αναμένουμε τις αποφάσεις σας επί του ανωτέρω ζητήματος γιατί εν τέλει, εφόσον από την πρώτη μέρα ως τώρα έχουμε τις ίδιες δυνάμεις, αυτό σημαίνει ή ότι στην αρχή των μεγάλων προβλημάτων ήταν λίγες ή ότι τώρα που αυτά έχουν μειωθεί, σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον, οι δυνάμεις αυτές είναι πολλές!!!


 Π Ρ Ο Σ:  Δ.Α. Λάρισας 

 Κ Ο Ι Ν:  ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Τελευταίες αναρτήσεις