Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Δωρεά τριών οικίσκων Προκάτ και μίας τουαλέτας απο την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών, καθώς και πλήρης ηλεκτρικού εξοπλισμού από τον κ. Σούκο Κωνσταντίνο (SOUKOS Robots) σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας στους σεισμόπληκτους Δαμασίου

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ

Έγινε σήμερα (16-4-2021) στις εγκαταστάσεις της εταιρείας προκατασκευασμένων σπιτιών, του κ. Κούρτη Ευάγγελου, η παράδοση από τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) τριών Προκάτ οικίσκων και μιας τουαλέτας, σε εκτέλεση σχετικής απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.



Οι οικίσκοι θα εγκατασταθούν στο Δαμάσι Τυρνάβου και η τουαλέτα στο Δημοτικό Σχολείο Μεσοχωρίου Ελασσόνας. Ο ένας εκ των οικίσκων θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος δημοσίου πλυντηρίου, στον καταυλισμό σεισμόπληκτων Δαμασίου.


 Ο ηλεκτρικός εξοπλισμός των οικίσκων και του δημόσιου πλυντηρίου, είναι χορηγία του επιχειρηματία κ. Σούκου Κωνσταντίνου, σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας.
Για μια ακόμα φορά οι Έλληνες Αστυνομικοί έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και απέδειξαν ότι είναι ενεργά και δυναμικά μέλη της κοινωνίας μας.





Στη σεμνή τελετή παρευρέθηκαν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κκ Ιερώνυμος, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γερακαράκος Γρηγόριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Νταβούρας Αθανάσιος και ο αντιπρόεδρός της κ..Ζίκος Χρήστος, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Κόκουρας Ιωάννης, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας ταξίαρχος κ. Μαντζιώκας Αστέριος, ο επιχειρηματίας κ. Σούκος Κωνσταντίνος , ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δαμασίου κ. Τσανάκας Γεώργιος και ο τοπικός σύμβουλος Δαμασίου κ. Κυρατζής Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Τελευταίες αναρτήσεις