Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Μέτρα κατά τη περίοδο εορτών του Πάσχα - Για άλλη μία φορά μόνοι μας!!!!

 

                                       Λάρισα 24 Απριλίου 2021

 

Θ έ μ α : « Μέτρα κατά τη περίοδο εορτών του Πάσχα » 

 

   Για ακόμα μια φορά, η Φυσική και κατ' επέκταση, η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επεφύλαξε "έκπληξη" στους συναδέλφους, ενόψει των εορτών του Πάσχα. 

   Ενώ εχθές Παρασκευή (23-4-2021) εκδόθηκαν οι εβδομαδιαίες Υπηρεσίες, σήμερα ζητήθηκε από τη ΓΕΠΑΔ,  εντατικοποίηση των μέτρων στα διόδια, ενώ ήδη εκεί υπάρχουν δυνάμεις, που ενεργούν συνεχείς ελέγχους, όρθιοι μέσα στη βροχή.


   Ουδείς βέβαια σκέφτηκε ότι ο νομός Λάρισας είναι σεισμόπληκτος και στα χωριά που έχουν χτυπηθεί από τον εγκέλαδο υπάρχει από τη πρώτη μέρα της καταστροφής ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης. Ένα σχέδιο που διεκπεραιώνεται από τις ήδη υπάρχουσες δυνάμεις, με φιλότιμο και επαγγελματισμό με αποτέλεσμα να έχουμε αποσπάσει ως Ελληνική Αστυνομία τα συγχαρητήρια όλων!

   Εκτός των ανωτέρω έχουμε δυστυχώς και άλλα τραγελαφικά. Με διαταγή του ΑΕΑ, συνδράμουμε μικτά συνεργεία με υπαλλήλους της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και της Εφορίας, για ελέγχους σε φορτηγά που μεταφέρουν αμνοερίφια. Υποτίθεται ότι η παρουσία του ένστολου αφορά τη στάθμευση των οχημάτων. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τα τιμολόγια από τα ελεγχόμενα οχήματα τα αποστέλλει η Διεύθυνση Αστυνομίας, στη Διεύθυνση Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, μαζί με σχετικό πίνακα. Μία ακόμα άσκοπη γραφειοκρατική διαδικασία. Ένα ακόμα πάρεργο. Μας συγχωρείτε, αλλά αυτό δεν είναι συνδρομή αλλά εξ ολοκλήρου ανάθεση. 

Πάλι καλά δηλαδή που δε μας ζήτησαν να εποπτεύουμε και τα σφαγεία!

   Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτές τις Άγιες Μέρες, δε πρόκειται να γίνει αποδεκτή εκ’ μέρους μας, ουδεμία έκπτωση στα δικαιώματα των συναδέλφων μας,  όσον αφορά το ωράριο, τις ημερήσιες αναπαύσεις και τις προγραμματισμένες άδειες.

 

  Η υπομονή μας τελείωσε.

 Στη πρώτη γραμμή της πανδημίας - Με ψυχολογία στο ναδίρ - Ξεχασμένοι από όλους - Χωρίς απολύτως καμία αποζημίωση - Απλοί αριθμοί σε λευκό χαρτί....

 

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ!!!!



ΠροςΑρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας

(Μέσω ΠΟΑΣΥ)

                                                                          Κοιν:1) ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας

                                                             2) Δ.Α. Λάρισας

                                                                                3) Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Τελευταίες αναρτήσεις